Cryptocurrency Exchange Bybit – Trade with Leverage

ADVERTENTIE

In de wereld van cryptocurrency kun je vandaag de dag op verschillende manieren handelen. Zo kun je Bitcoin en Altcoins kopen via de Nederlandse cryptocurrency brokers, maar kun je ook handelen met een zogenaamde hefboom.  Oftewel het traden met levarage. Uiteraard raden wij van Bitcoinhelper alle beginners om gewoon te starten bij een Nederlandse broker. Denk hierbij aan Bitvavo en Bitcoinmeester. Maar ga je al wat langer mee en heb je voldoende kennis opgedaan, zou je ook eens de cryptocurrency exchange Bybit kunnen bekijken. In dit artikel nemen wij namelijk dit leverage platform eens nader onder de loep. 

Table of Contents

Wat is Bybit

ByBit is een crytocurrency exchange waar je met leverage kunt handelen en is gevestigd op de Bitse Maagdeneilanden.  In 2018 werd dit platform opergricht als toen der tijd de directe concurrent van Binance. Evenals Binance is het namelijk een van de weinige exchange waar met een hefboom gehandeld kan worden. 

Belangrijk in deze is de snelheid waarmee trades geplaatst kunnen worden, maar natuurlijk ook weer verkocht. Een eigenschap waar Bybit zich zeker in heeft vastgebeten. ByBit zegt namelijk dat het 100.000 transacties per seconde aan kan. Iets waar bijvoorbeeld een Bitmex nog wel eens problemen mee had, waardoor er een overload ontstond en je tijdelijk niet kon handelen. 

Ook onderscheid ByBit zich van de rest vooral door al haar functionaliteiten. Zo kun je op het platform handelen met marge / leverage tot wel 100x, kun je zowel Spot trading doen als Derivatives trading en is er een speciaal verdien programma Bybit Earn. denk hierbij aan een Launchpool, Dual asset Investment, DeFi Mining en Flexibel Savings. 

Exchange Bybit

Het Bybit platform zit er strak en professioneel uit en ook het navigeren tussen de verschillende trade mogelijkheden gaat erg gemakkelijk. Bij Bybit is het namelijk mogelijk om zowel Spot te traden, als in Inverse perpetueel contracten, USDT perpetual contracten en inverse Futures contracten. 

De Inverse Perpetual contracten zijn contracten die je voor onbepaalde tijd aangaat en hebben dus geen vervaldatum. Het verschil tussen deze contracten is dat USDT eeuwigdurende contracten in USDT uitbetalen. En Coin margined contracten in de desbetreffende munt. De Inverse Futures contracten zijn relatief nieuw en hebben wel een vervaldatum. Deze zijn dus voor een vooraf bepaalde tijd. Je krijgt hierbij uitbetaald in de desbetreffende munt.

Waarom Bybit

 • Verschillende betaalmethoden mogelijk. 
 • Applicaties beschikbaar voor Android en iOS.
 • Leverage tot wel 100x.
 • Zowel Coin als USDT contracten voor onbepaalde tijd.
 • Coin margined contracten met bepaalde tijd.
 • 24/7 support aanwezig. 
 • Bybit earn programma.

Registreren op de Exchange Bybit

Vanwege de nieuwe wet en regelgeving omtrent cryptocurrencies is het verplicht om je account te registreren, voordat je gebruik kan maken van het platform. Gelukkig is dit proces zeer eenvoudig en zo afgerond. 

 1. Ga naar de registratiepagina van de officiële website.
 2. Vul je gegevens in.
 3. Doorloop Verificatie
 4. Lees de voorwaarden en klik op Sign Up.

Uiteraard hebben wij voor deze cryptocurrency exchange ook weer een uitgebreid stappenplan geschreven, hoe je te registreren bij Bybit. Extra hulp nodig? Klik dan direct door naar de Bybit handleiding.

Spot Trading

Het fijne aan Bybit is dat ze ook veel video’s hebben gemaakt met extra uitleg. Zo zie je bijvoorbeeld in onderstaande video hoe je een Spot trade kunt plaatsen.

Registreren en Handleiding

Direct Registreren
bij Bybit

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bybit klik dan hier

Naar de Handleiding van Bybit

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Exchange?

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie