ADVERTENTIE

De beste Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma’s en Cursussen

ADVERTENTIE

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de diverse aanbieders van Bitcoin & cryptocurrency leerprogramma’s en cursussen op de voet. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je alle beschikbare gratis en betaalde content van Nederland en België. Omdat we niet alle content zelf hebben kunnen bekijken, kunnen wij je ook niet adviseren over het niveau, en/of de inhoud van de aangeboden content. In deze geldt natuurlijk ook DYOR. Onze Tip: Probeer eerst eens de gratis content uit, voordat je de overstap maakt naar de betaalde cursussen en leerprogramma’s! Op deze pagina maken we gebruik van affiliate links. We krijgen dus een kleine vergoeding daar je een betaalde cursus afneemt bij een van de onderstaande aanbieders. 

Populaire Leerprogramma's 2022

Miss Bitcoin

Crypto en Trading Academy
599.99
499.99
 • Één complete totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden
 • Inclusief 60 dagen gratis MoneyTalks Community
 • Leer starten met traden/handelen & grafieken lezen
Popular

De Bitcoinconsultant

Cryptocurrency Trading
249
 • Investeren & Traden #1
 • Starters Cursus #2
 • Risico management #3
Popular

Doopie Cash

Swing Traden
299
 • Technische analyse
 • Trading systeem
 • Winst maken
Popular

ADVERTENTIE

Gratis Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma's

Binance heeft een eigen leeromgeving gecreëerd, waar ze veel interessante handleidingen en video’s aanbieden. Hoewel de meeste teksten in het Nederlands zijn geschreven, zijn de video’s nog vaak in het Engels. Ook zijn de audioberichten van slechte kwaliteit, dit omdat er waarschijnlijk met een automatische vertaler is gewerkt. Desalniettemin is er genoeg leuke en goede content te vinden……. LEES MEER

Broker Review

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door webinars en seminars en nu ook een gratis online handel cursus: “Je zit in een trade en de prijs zakt verder dan je had gedacht en gespannen zoek je snel analyses op van technische analisten. Wat gaat de koers toch doen?”

Een bekend scenario? In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen……. LEES MEER

Broker Review

Begin vandaag nog en word succesvol in crypto! Volg de gratis training en leer van A-Z hoe je geld kunt verdienen op de crypto markt

In de gratis training leren experts Derek Westra en Patrick Suiker je:

 • Bitcoin en andere cryptomunten kopen
 • Een succesvolle strategie opzetten
 • Vandaag nog succesvol beginnen
 • Geld verdienen op de cryptomarkt
 • Verborgen parels onder de cryptomunten herkennen die meer dan 100x in waarde stijgen

Broker Review

Welkom bij de cursus. Bitcoin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tijdens deze cursus zijn complexe onderwerpen verpakt in een simpel jasje. Wil je meer diepgang hebben? Maak dan een afspraak bij diensten! Bitcoin is leuk en bovenal, voor iedereen!

Tijdens deze gratis cursus leer je:  De bitcoin & blockchain basics. De vereisten: Consensus, Proof of work & mining. Wat Wallets zijn en hoe ze werken. Alles over kopen & verkopen. Handige tips & tricks.

Broker Review

Dankzij mijn passie voor cryptocurrencies, blockchain en communicatie zijn mijn cursussen toegankelijk voor alle leeftijden en achtergronden.

Na mijn cursussen zul je je eigen mening kunnen vormen over je belegging en bovendien op een veilige, kostenefficiënte manier kunnen handelen.

 

Broker Review

Ook Doopie Cash biedt een gratis beginnerscursus aan op hun website. Hier leer je over Bitcoin, cryptocurrencies en de verschillende soorten trading die er bestaan. Ook gaan ze dieper in op de charts en de verschillende trading indicatoren…….. LEES MEER

Broker Review

Het Cryptohuis is opgericht door twee heren Elroy Heisterkamp en Patrick Karsten. Elroy is de trader van de twee en Patrick houdt zich bezig met de langetermijnprojecten. Het toffe is dat ze veel gratis content beschikbaar hebben gesteld op hun Website. Vier levels met binnen de levels allemaal goede, maar vooral leerzame video’s. Level 1: Basis Kennis Cryptocurrency. Level 2: Cryptocurrency aanschaffen en veilig opslaan. Level 3: Hoe vind ik de juiste Cryptocurrency. En het laatste level, eigenlijk net echt een level, maar een bonus programma…….. LEES MEER

Broker Review

Bij Beginnen met Bitcoin krijg je een gratis Beginnerscursus aangeboden middels verschillende Podcasts. In deze Podcasts worden de basisprincipes van Bitcoin toegelicht. Denk hierbij aan Schaarste, Wallets, Transacties, Blockchain, Lightning, Bitcoin kopen en Minen. Ook wordt er op zijn tijd een onderwerp wat verder uitgediept, denk hierbij aan onderwerpen zoals Public Key, cryptografie en Hashing. 

Kortom Starten met Bitcoin Begint bij de podcasts van Beginnen met Bitcoin.

Broker Review

De wereld van Bitcoin kan in het begin vrij verwarrend zijn. In het begin vereist het moed en wat stuntwerk om een begin met Bitcoin te maken. Of we het nu willen of niet, net zoals de opkomst van het internet, zal ook de verdere ontwikkeling van Bitcoin onze wereld en de financiële orde veranderen. 

Op bestebank.org kun je heel veel informatie vinden over Bitcoin en andere projecten. Alle artikels vormen samen een complete informatiebron, een gratis Bitcoin cursus en gids.

Broker Review

Ik wil meer leren over crypto! Super, dan ben je op de juiste pagina. Bij Cryptomaan hebben we een speciale gratis Cryptocursus ontwikkeld. Je kunt aanmelden en je ontvangt dan een week lang iedere dag een mailtje, waar we op een gemakkelijke manier een onderwerp uitleggen. Dit komt allemaal aan bod:

Bitcoin & Blockchain; Altcoins & Blockchain; Wallets & Private Keys; veilig bewaren; Kopen en verkopen; Minen en staken; Slot: samenvatting. Na het volgen van deze cursus beschik je over de basiskennis om zelf aan de slag te gaan in deze bijzondere nieuwe wereld!

Broker Review

Gratis trial online cursus Crypto & Trading Academy van Madelon Vos. Wat krijg je allemaal?

 • Volledig gratis toegang
 • Maak kennis met bitcoin, cryptocurrencies & traden
 • Leer je eerste bitcoin of cryptocurrencies aan te schaffen
 • Krijg je eerste €5 bitcoin gratis
 • Leer bitcoin en cryptocurrencies veilig op te slaan
 • Leer de basis van Technische Analyse
 • Krijg een voorproef van hoe grafieken werken en hoe je deze leest.
 • Deze cursus dient als preview van de volledige cursus

LEES MEER

Broker Review

De Bitcoinhelper Starterscursus is ontworpen vanwege het feit we van mening zijn men veel te snel investeert in Bitcoin en cryptocurrency i.p.v. eerst in kennis. Met andere woorden in deze cursus vind je die informatie die anderen vaak overslaan en dus een must to follow wil je serieus aan de slag met cryptocurrency……….LEES MEER

In de Gratis Quick Start Cursus helpen we je in 5 simpele starten op weg in de cryptowereld! Inclusief 2 gratis modules van de Complete Crypto Cursus.

 • Crypto voor iedereen toegankelijk gemaakt
 • De ultieme basis die je niet moet missen
 • Direct met een goed gevoel crypto kopen

LEES MEER

Broker Review

ADVERTENTIE

Betaalde Cryptocurrency Leerprogramma's

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus: “Bitcoin en Cryptocurrency: Investeren en Traden voor Beginners”

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nu eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord…….. LEES MEER 

De Bitcoin Consultant

Cursus
249
 • Wat is Blockchain
 • rendement maken
 • Crypto opslaan

Wil je ook leren traden & geld verdienen met Cryptocurrencies. Dan hebben wij de juiste no nonsense oplossing zoals jullie van ons gewent zijn. 

Tijdens het leerprogramma “leren traden met crypto”  leren jullie wat echt belangrijk is voor elke winstgevende trader, dus geen basis of allround cursus met veel onnodige onderwerpen maar een uniek en door ons zelf ontworpen trading systeem…….. LEES MEER

Doopie Cash 

Cursus
299
 • Technische Analyse
 • Tradingsysteem
 • Winst maken

De Crypto en Trading Academy is een totaalpakket waarbij je alle handvatten krijgt om bitcoin, cryptocurrencies, technische analyse en traden te begrijpen in de vorm van een tweetal cursussen en de MoneyTalks Community.

De afgelopen jaren heeft Madelon Vos meer dan 25.000 cursisten mogen verwelkomen om ze alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies en traden.

Profiteer van de meest verkochte cursussen van Nederland en België en de 60+ jaar crypto- en beleggingservaring van experts en van Madelon Vos zelf (sinds 2013).……. LEES MEER 

Maddelon Vos

Crypto en Trading Academy
599.99
499.99
 • Één complete totaaloplossing
 • Inclusief 60 dagen gratis MoneyTalks
 • Leer starten met traden
 • Niet goed, geld terug garantie
Korting

Leer de efficiëntste, veiligste en vertrouwelijkste manier om je leven te veranderen dankzij Traden! Wat ga je leren: Altijd al afgevraagd hoe professionals hun geld verdienen op de cryptomarkt, dan zul je hier een duidelijk antwoord krijgen. Leer als beginner je eigen winstgevende handelsstrategie te gaan bouwen dankzij duidelijke, persoonlijke en professionele begeleiding door Jeffrey. Alles wat je moet weten om te starten met Traden op de Crypto markt. Iedereen die begint op de crypto markt begint ooit als een beginner. Daarom is het zo belangrijk om gelijk op een juiste manier te leren Traden en daarbij de tips & tools te leren van een expert. In deze masterclass deelt Jeffrey zijn waardevolle lessen die hij geleerd heeft op weg naar succes…….. LEES MEER

Cryptoclub Academy

Cursus
349 Exchange
 • handelsstrategie
 • tips & tools
 • risico analyse
 • winstgevende strategie
 • Evaluatie Formulier

Start vandaag nog met Bitcoin. Alles wat je moet weten over Bitcoin en cryptocurrencies in één handige video cursus met praktische tips

Deze cursus omvat:

Beoordeeld met 4.7……. LEES MEER

Start2Bitcoin

Video Cursus
575
375
 • Wat is Bitcoin
 • Welke crypto munten zijn interessant
 • Investeringsstrategieën

We bieden cursussen over cryptocurrency, blockchain en trading voor beginners. Dit doen we in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht, op een toplocatie in Amsterdam. U leert alles over cryptocurrency en hoe u succesvol kan handelen in crypto (daytrading). 

Bitfolio biedt een online daytrading cryptocurrency cursus aan waar wij uitgebreid focussen op swingtraden en daytraden. Daarnaast bieden wij een algemene cursus aan over blockchaintechnologie en cryptocurrencies, waarbij deze cursus meer geschikt is voor de langetermijnbelegger…….. LEES MEER

Bitfolio

Cursus
299
 • Bitcoin
 • Day trading
 • Swing Trading

ADVERTENTIE

De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over traden. In deze cursus komen alle facetten van het traden aan bod die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle trader. Niet alleen het technische analyse aspect komt aan bod, maar ook wordt er veel aandacht besteed aan de psychologie achter een trade…….. LEES MEER

Cryptocointalk 

Cursus
150
 • Technische Analyse
 • Traden
 • Psychologie

De Profitz Academy is een nieuw cryptocurrency en forex daytraders platform, die kortgeleden zijn nieuwe cursus heeft gelanceerd. 

Wordt een succesvolle daytrader en behaal zeer goede rendementen op Crypto en Forex”. Met andere woorden leer stap voor stap hoe je als daytrader begint op de forex en crypto markt. Meer dan 100 van onze succesvolle studenten generen al consistent inkomen met daytraden en dus het programma van de Profitz Acedemy……. LEES MEER

Profitz Academy

Cursus
1000
 • Day Traders Cursus
 • 1-op-1 begeleiding
 • Discord premium

Als jij succesvol in crypto wilt beleggen en hier veel geld aan wilt verdienen, dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Wanneer je de dingen doet die je altijd deed, dan krijg je de resultaten die je altijd kreeg. 

Cryptocurrency’s gaan je helpen om meer uit je leven te halen. Vanaf vandaag neem je het heft in eigen hand en besluit je om je dromen na te jagen. Je kiest voor een nieuwe route die nieuwe (betere) resultaten op gaat leveren. Wij willen hierbij je coach zijn, zodat we samen ervoor zorgen dat je dit gaat waarmaken…….. LEES MEER

Allesovercrypto

Cursus
1997
 • Bitcoin
 • Handelen
 • Analyse

Wil je geld verdienen met Bitcoin of andere cryptocurrency, maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je hierbij met onze Cryptostudent Cursus: bitcoin voor beginners. Leer op een interactieve manier alles over crypto door deel te nemen aan de crypto cursus: bitcoin voor beginnersvideo en test je kennis met onze crypto quizzen. 

Het leerprogramma: 

 • 4 hoofdstukken
 • 12 les video’s
 • 30+ lessen
 • Oefen quizzen
 • 4 informatieve E-books. 

……. LEES MEER

Cryptostudent

Cursus
159
99
 • 4 hoofdstukken
 • 12 lesvideo's
 • +30 lessen

De cursus bestaat uit 4 modules. 2 basis en 2 delen voor gevorderden. In de basismodules wordt geleerd hoe je start met het kopen van je eerste crypto en de basisbeginselen in het samenstellen van een portfolio, aflezen van een grafiek en koers, en veel gemaakte fouten als beginner.

In de gevorderde delen wordt meer stil gestaan bij verschillende verschijnselen in crypto zoals het altseason, nieuwe indicatoren en het traden, zowel spot als leverage.
De cursusonderdelen kunnen zowel achter elkaar als afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. Dit gebeurt online via het programma Google Meet.….LEES MEER

Cryptory Course

Cursus
50
 • Basiscursus 1
 • Basiscursus 2
 • Gevorderde cursus 1
 • Gevorderde cursus 2

Wat je zult leren: Wat is technische analyse en hoe deze zelf toe te passen.

Het signaleren van trends en hoe deze te gebruiken om succesvol te handelen 
Wat de psychologische valkuilen zijn van traden en hoe deze te voorkomen
De keuzes van de TTM handels methode
Technische handels strategie die u zelf direct kunt toepassen
Hoe u omgaat met volatiliteit, timeframes, prijslevels aan de hand van praktische voorbeelden….LEES MEER

De Beleggers Academy

Cursus
199
00
 • 4 hoofdstukken
 • 12 lesvideo's
 • +30 lessen

België is weer een nieuwe cryptocurrency technische analyse cursus rijker! Deze basiscursus technische analyse van Pieter neemt je mee langs alle belangrijke onderwerpen in het doen van technische analyse. Bij aanschaf van deze cursus krijg je een 1 – op – 1 gesprek met Pieter om te weten of deze cursus geschikt is voor jou. Wekelijkse Bitcoin updates. Documenten over trading psychologie, emoties en candlesticks. Een 3 uur durende TA cursus via YouTube. En toegang tot de speciale telegramgroep met andere cursusleden…LEES MEER

Keep it Simple

Cursus
499
 • Accumulatie & Distributie
 • Levels
 • Targets
 • Patronen & Trendlijnen
 • Marktstructuur
 • Timeframes
 • Tools

Leerprogramma Daytraden & scalpen: 3 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om succesvol te leren daytraden & scalpen. The Next Level van het traden in een zelf ontwikkeld APA trading systeem.

Inhoud & Modules:

 • Prijsactie
 • Backtest
 • Scalpen
 • Trial & error
 • Mindset

Extra: Orderdagboek……. LEES MEER

Doopie Cash 

Cursus
349
 • Prijsactie
 • Backtesten
 • Trial & Error

De STASHER beginnerscursus bestaat uit 6 videohoofdstukken van elk 30 – 45 minuten per hoofdstuk. In de cursus wordt het volgende uitgelegd:

 • Hoofdstuk 1: Waarom ik in crypto geloof en wat crypto precies inhoudt
 • Hoofdstuk 2: Wat de belangrijkste begrippen in crypto zijn die je naar mijn mening moet kennen.
 • Hoofdstuk 3: Hoe je geld kan verdienen met crypto en hoe het verdienmodel eruitziet.
 • Hoofdstuk 4: Wat een succesvolle trader/investor onderscheidt van een niet succesvolle trader/investor
 • Hoofdstuk 5: Hoe je koopt en verkoopt en via welke sites je dat doet.
 • Hoofdstuk 6: Hoe je een grafiek leest en hoe je conclusies kunt trekken over de prijs.

……. LEES MEER

De STASHER

Cursus
175
 • 6 hoofdstukken
 • Verschillende video's
 • 30-45 minuten per hoofdstuk

In de nieuwe complete crypto cursus van de Cryptocommunity vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van je crypto-avontuur een succes te maken.

 • Theorie begrijpbaar uitgelegd 
 • Praktische begeleiding inbegrepen 
 • Methode & strategie bepaal 
 • Quick start om direct van start te gaan

……. LEES MEER

Crypto Community

Cursus
397
 • Theorie begrijpbaar uitgelegd
 • Praktische begeleiding inbegrepen
 • Methode & strategie bepaald
 • Quick start om direct van start te gaan

Toen ik in de zomer van 2021 voor het eerst over NFT’s hoorde, had ik geen idee hoe ik moest beginnen. Dus ik begon maar ergens en met zweethandjes kocht ik mijn eerste NFT. Een afbeelding van een soort fantasie dier. Ik betaalde €300 en verkocht hem binnen 1 week met €800 winst. Ik was flabbergasted. Aan de verkoop van de 2 NFT’s die ik daarna kocht voor een kleine €400 per stuk, verdiende ik bijna €1300. Klinkt makkelijk, toch?!

In de NFT-stoomcursus leer jij

 •   Dé manier hoe jij aan waardevolle “inside information” komt
 • Hoe je in no-time de juiste NFT-projecten spot
 • Hoe je eenvoudig de NFT met de meeste winstpotentie tegen een zo laag mogelijke prijs selecteert.
 • Met welke tools jij een voorsprong krijgt op de rest
 • Hoe je direct door de praatjes van scams, rugpulls en foute NFT Guru’s heen prikt en zo kostbare fouten voorkomt.
 • Hoe je de beste momenten herkent voor het kopen en verkopen van een NFT.

……. NAAR DE CURSUS

NFT STOOMCURSUS

Cursus
1016.95
447
 • Complete NFT training voor beginners (t.w.v. €698,-)
 • maand gratis toegang tot besloten discord (t.w.v. 32,95 per maand)
 • 1 maand gratis toegang tot de live NFT deepdives (t.w.v. 147,-)
 • P&L calculator (t.w.v. €139,-)

Vind je het moeilijk om zelf de stap te zetten om te beginnen aan een cursus?
Dan is de Online Trading Cursus de ideale manier om als nog uw kennis op te doen en uw ervaring uit te breiden met de stok achter de deur om elke week opnieuw aan te sluiten in het digitale klas lokaal!

Leer alles over

– Trading voorbereidingen
– Hoe lees ik een grafiek?
– Riskmanagement & Trading Psychologie
– Welke Technische indicatoren & oscillatoren er zijn, en hoe je deze toepast!
– Het creëren van JOUW eigen tradingstijl
– Elliott Wave
– Specifieke vragen? Die behandel ik ook!

……. LEES MEER

Cryptocurrency Trading  School

Cursus
199.95
179
95
 • Trading voorbereidingen
 • Grafieken lezen
 • Technische Indicatoren
Korting

Beleggen en handelen in Bitcoins is een zeer aantrekkelijke manier om aan vermogensopbouw te doen. Maar… hoe haal je er het maximale uit? Hoe beleg je veilig en hoe moet je handelen op de diverse crypto-beurzen?

Met deze cursus leer je, aan de hand van ruim 12 uur aan videomateriaal, hoe alles in zijn werk gaat. Je ziet hoe je veilig kunt handelen, je leert hoe je handelsgrafieken kunt lezen, wat ‘candles’, ‘support’ en ‘resistance’ betekenen en nog veel meer. Ook deel ik mijn handeltechniek met je!…..LEES MEER

Cryptocoiners

Cursus
97
 • 12 uur videomateriaal
 • Vermogensopbouw
 • 2 live sessies inbegrepen

Wil je actief deelnemen in de cryptomarkt en starten met traden? Dat kan zijn door te leren daytraden of langere termijn investeren. Met onze cursus traden kun je ook zonder enige kennis tot een echte professional gemaakt worden. Wij leren je grafieken te kunnen analyseren en geven je tools om de markt beter te kunnen begrijpen. Door deze cursus kun je technische analyses maken. Deze kennis kun je vervolgens toepassen bij het daytraden en/of bij instap momenten voor langetermijninvesteringen. Meer dan 90% van de mensen verliezen hun geld, omdat zij zonder deze kennis op gevoel investeren. Met deze kennis kun jij bij de overige 10% horen…….. LEES MEER

DKCrypto

Cursus
225
 • Grafieken lezen
 • Patronen lezen
 • Risk management
 • Trade plaatsen
 • Indicatoren

ADVERTENTIE

Meer artikelen over Traden

bitcoin-cursus

De beste Cryptocurrency cursus zomer 2022 Top 3

Misschien ben je al een tijdje van plan om een cryptocurrency cursus te gaan volgen, maar heb je nooit de tijd kunnen vrijmaken. Dan is dit misschien een uitgelezen kans,...

Read More
cryptoclubacademy-logo

Crypto coaching programma – CryptoClubAcademy

Leer de meest efficiënte, veiligste en vertrouwelijkste manier om je leven te veranderen dankzij Trading. In het nieuw ontwikkelde crypto coaching programma van de CryptoClubAcademy krijg je een duidelijk antwoord...

Read More
gratis-crypto-en-trading-academy-350x350

GRATIS Crypto en Trading Academy Madelon Vos

Wil jij ook GRATIS de Crypto en Trading Academy uitproberen van Madelon Vos? Dat kan natuurlijk via Bitcoinhelper en wanneer jij je vandaag nog registreert krijg je ook nog eens...

Read More
crypto-en-trading-academy-mockup-madelon-vos-370x247

Crypto en Trading Academy Madelon Vos

Op zoek naar een totaalpakket over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden? Dan is dit je beste keuze. Nu met €100 actiekorting Table of Contents Crypto en Trading Academy De Crypto en Trading...

Read More

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws