De beste Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma’s en Cursussen

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de diverse aanbieders van Bitcoin & cryptocurrency leerprogramma’s en cursussen op de voet. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je alle beschikbare gratis en betaalde content van Nederland en België. Omdat wij niet alle content zelf hebben kunnen bekijken, kunnen wij je ook niet adviseren over het niveau, en/of de inhoud van de aangeboden content. In deze geldt natuurlijk ook DYOR. Onze Tip: Probeer eerst eens de gratis content uit, alvorens je de overstap maakt naar de betaalde cursussen en leerprogramma’s! 

Populaire Leerprogramma's 2022

Miss Bitcoin

Cryptocurrency Trading
249.95
224
95
 • Trends herkennen
 • In- en uitspamomenten bepalen
 • Winst maken
Popular

De Bitcoinconsultant

Cryptocurrency Trading
249
 • Investeren & Traden #1
 • Starters Cursus #2
 • Risico management #3
Popular

Doopie Cash

Swing Traden
299
 • Technische analyse
 • Trading systeem
 • Winst maken
Popular

Gratis Bitcoin & Cryptocurrency Basiscursus Bitcoinhelper

Gratis Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma's

Binance heeft een eigen leeromgeving gecreëerd, waar ze tal van interessante handleidingen en video’s aanbieden. Hoewel de meeste teksten in het Nederlands zijn geschreven, zijn de video’s nog vaak in het engels. Ook zijn de audioberichten van slechte kwaliteit, dit omdat er waarschijnlijk met een automatische vertaler is gewerkt. Des al niet te min is er genoeg leuke en goede content te vinden……. LEES MEER

Broker Review

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een gratis online handel cursus: “Je zit in een trade en de prijs zakt verder dan je had gedacht en gespannen zoek je snel analyses op van technische analisten. Wat gaat de koers toch doen?”

Een bekend scenario? In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen……. LEES MEER

Broker Review

Welkom bij de cursus. Bitcoin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tijdens deze cursus zijn complexe onderwerpen verpakt in een simpel jasje. Wil je meer diepgang hebben? Maak dan een afspraak bij diensten! Bitcoin is leuk en bovenal, voor iedereen!

Tijdens deze gratis cursus leer je:  De bitcoin & blockchain basics. De vereisten: Consensus, Proof of work & mining. Wat Wallets zijn en hoe ze werken. Alles over kopen & verkopen. Handige tips & tricks.

Broker Review

Dankzij mijn passie voor cryptocurrencies, blockchain en communicatie zijn mijn cursussen toegankelijk voor alle leeftijden en achtergronden.

Na mijn cursussen zul je je eigen mening kunnen vormen over je belegging én bovendien op een veilige, kostenefficiënte manier kunnen handelen.

 

Broker Review

Ook Doopie Cash biedt een gratis beginnerscursus aan op hun website. Hier leer je over Bitcoin, cryptocurrencies en de verschillende soorten trading die er bestaan. Ook gaan ze dieper in op de charts en de verschillende trading indicatoren…….. LEES MEER

Broker Review

Het Cryptohuis is opgericht door twee heren Elroy Heisterkamp en Patrick Karsten. Elroy is de trader van de twee en Patrick houdt zich bezig met de langere termijn projecten. Het toffe is dat ze veel gratis content beschikbaar hebben gesteld op hun Website. Vier levels met binnen de levels allemaal goede, maar vooral leerzame video’s. Level 1: Basis Kennis Cryptocurrency. Level 2: Cryptocurrency aanschaffen en veilig opslaan. Level 3: Hoe vind ik de juiste Cryptocurrency. En het laatste level, eigenlijk net echt een level, maar een bonus programma…….. LEES MEER

Broker Review

Bij Beginnen met Bitcoin krijg je een gratis Beginnerscursus aangeboden middels verschillende Podcasts. In deze Podcasts worden de basisprincipes van Bitcoin toegelicht. Denk hierbij aan Schaarste, Wallets, Transacties, Blockchain, Lightning, Bitcoin kopen en Minen. Ook wordt er op zijn tijd een onderwerp wat verder uitgediept, denk hierbij aan onderwerpen zoals Public Key, Cryptografie en Hashing. 

Kortom Starten met Bitcoin Begint bij de podcasts van Beginnen met Bitcoin.

Broker Review

De wereld van Bitcoin kan in het begin vrij verwarrend zijn. In het begin vereist het moed en wat stuntwerk om een begin met Bitcoin te maken. Of we het nu willen of niet, net zoals de opkomst van het internet, zal ook de verdere ontwikkeling van Bitcoin onze wereld en de financiële orde veranderen. 

Op bestebank.org kun je heel veel informatie vinden over Bitcoin en andere projecten. Alle artikels vormen samen een complete informatiebron, een gratis Bitcoin cursus en gids.

Broker Review

Ik ben Madelon Vos en ben reeds acht jaar werkzaam in de cryptobranche als trader, HBO-docent, columnist, podcast maker en YouTuber. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, studenten, lezers, kijkers en luisteraars naar het best haalbare resultaat.

Zeven dagen per week creëer ik content over cryptocurrencies, de (macro-)economie, en trading. In het bijzonder richt ik mij op het vak technische analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Het is mijn passie om deze kennis en kunde over te brengen op anderen. Bekijk daarom mijn gratis content……. LEES MEER

Broker Review

In de Gratis Quick Start Cursus helpen we je in 5 simpele starten op weg in de cryptowereld! Inclusief 2 gratis modules van de Complete Crypto Cursus.

 • Crypto voor iedereen toegankelijk gemaakt
 • De ultieme basis die je niet moet missen
 • Direct met een goed gevoel crypto kopen

LEES MEER

Broker Review

Ik wil meer leren over crypto! Super, dan ben je op de juiste pagina. Bij Cryptomaan hebben we een speciale gratis Cryptocursus ontwikkeld. Je kunt aanmelden en je ontvangt dan een week lang iedere dag een mailtje, waar we op een gemakkelijke manier een onderwerp uitleggen. Dit komt allemaal aan bod:

Bitcoin & Blockchain; Altcoins & Blockchain; Wallets & Private Keys; Veilig bewaren; Kopen en verkopen; Minen en staken; Slot: samenvatting. Na het volgen van deze cursus beschik je over de basiskennis om zelf aan de slag te gaan in deze bijzondere nieuwe wereld!

Broker Review
Volgens Derek en Patrick is dit hét moment om geld te gaan verdienen met cryptocurrency’s. De prijzen zijn laag, terwijl de toekomst voor deze markt nog altijd even groot is. Het wordt nog steeds gezien als de revolutie van geld. “Het is nu vele malen interessanter om te investeren dan tijdens de hype van 2017.” 

Broker Review

Betaalde Cryptocurrency Leerprogramma's

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus: “Bitcoin en Cryptocurrency: Investeren en Traden voor Beginners”

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord…….. LEES MEER 

De Bitcoin Consultant

Cursus
249
 • Wat is Blockchain
 • rendement maken
 • Crypto opslaan

Wil je ook leren traden & geld verdienen met Cryptocurrencies. Dan hebben wij de juiste no nonsense oplossing zoals jullie van ons gewent zijn. 

Tijdens het leerprogramma “leren traden met crypto”  leren jullie hetgeen wat echt belangrijk is voor elke winstgevende trader, dus geen basis of allround cursus met veel onnodige onderwerpen maar een uniek en door ons zelf ontworpen trading systeem. 

Doopie Cash 

Cursus
299
 • Technische Analyse
 • Tradingsysteem
 • Winst maken

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Miss Bitcoin geeft je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Hoe moet ik starten? Hoe werken grafieken? Hoe lees ik grafieken en candlesticks? Hoe speel ik in op koersbewegingen? Hoe gebruik ik indicatoren? Hoe gebruik ik oscillatoren? Hoe werken patronen? Wat is voor mij de beste toolset? Wat is de beste volgorde van belangrijkheid?……. LEES MEER 

Maddelon Vos

Cursus
249.95
224
95
 • Trend herkennen
 • In-en uitstap moment bepalen
 • Winst maken
Korting

In deze cursus/webinar maak je uitgebreid kennis met alles wat maar met cryptocurrency te maken heeft. En zo ook met Cryptocurrency Trading. Oftewel we verkennen de beginselen om uiteindelijk jouw aller eerste trades te kunnen gaan maken, met natuurlijk het uiteindelijke doel winst maken en het opbouwen van een gediversifieerde portfolio. Ook bereiden wij je voor op de vervolg stap. Misschien wel gewoon meters maken, of een verdiepingsslag bij een van onze crypto collega’s. Kortom met een hele kleine investering een hele grote stap in crypto vooruit…….. LEES MEER

Bitcoinhelper

Webinar Training
42
 • Trend herkennen
 • In-en uitstap moment bepalen
 • Winst maken
Goedkoopste

Start vandaag nog met Bitcoin. Alles wat je moet weten over Bitcoin en cryptocurrencies in één handige video cursus met praktische tips

Deze cursus omvat:

Beoordeeld met 4.7

Start2Bitcoin

Video Cursus
575
375
 • Wat is Bitcoin
 • Welke crypto munten zijn interessant
 • Investeringsstrategieën

Wij bieden cursussen over cryptocurrency, blockchain en trading voor beginners. Dit doen we in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht, op een toplocatie in Amsterdam. U leert alles over cryptocurrency en hoe u succesvol kan handelen in crypto (daytrading). 

Bitfolio biedt een online daytrading cryptocurrency cursus aan waar wij uitgebreid focussen op swingtraden en daytraden. Daarnaast bieden wij een algemene cursus aan over blockchaintechnologie en cryptocurrencies, waarbij deze cursus meer geschikt is voor de langere termijn belegger.

Bitfolio

Cursus
299
 • Bitcoin
 • Day trading
 • Swing Trading

De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over traden. In deze cursus komen alle facetten van het traden aan bod die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een succesvol trader. Niet alleen het technische analyse aspect komt aan bod, maar ook wordt er veel aandacht besteed aan de psychologie achter een trade.

Cryptocointalk 

Cursus
150
 • Technische Analyse
 • Traden
 • Psychologie

Het kickstart programma tovert jou stap voor stap om tot winstgevende inversteerder

Alleen de kennis die je nodig hebt, simpel uitgelegd.

 • Persoonlijke begeleiding.
 • Prijsstunt vergeleken met de rest
  van de markt
 • Probeer 14 dagen 100% zonder risico.
 • Slechts 35 euro

Jaimtube

Cursus
47
 • Persoonlijke begeleiding
 • Investeren
 • Traden

Als jij succesvol in crypto wilt beleggen en hier veel geld aan wilt verdienen, dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Wanneer je de dingen doet die je altijd deed, dan krijg je de resultaten die je altijd kreeg. 

Cryptocurrency’s gaan jou helpen om meer uit je leven te halen. Vanaf vandaag neem jij het heft in eigen hand en besluit je om je dromen na te jagen. Je kiest voor een nieuwe route die nieuwe (betere) resultaten op gaat leveren. Wij willen hierbij jouw coach zijn, zodat we samen ervoor zorgen dat jij dit gaat waarmaken.

Allesovercrypto

Cursus
1997
 • Bitcoin
 • Handelen
 • Analyse

Wil je geld verdienen met Bitcoin of andere cryptocurrency maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen jou hierbij met onze Cryptostudent Cursus: bitcoin voor beginners. Leer op een interactieve manier alles over crypto door deel te nemen aan de crypto cursus: bitcoin voor beginners video’s  en test jouw kennis met onze crypto quizzes. 

Het leerprogramma: 

 • 4 hoofdstukken
 • 12 les video’s
 • 30+ lessen
 • Oefenquizzes
 • 4 informatieve E-books. 

Cryptostudent

Cursus
159
99
 • 4 hoofdstukken
 • 12 lesvideo's
 • +30 lessen

De cursus bestaat uit 4 modules. 2 basis en 2 delen voor gevorderden. In de basismodules wordt geleerd hoe je start met het kopen van je eerste crypto en de basisbeginselen in het samenstellen van een portofolio, aflezen van een grafiek en koers, en veel gemaakte fouten
als beginner.

In de gevorderde delen wordt meer stil gestaan bij verschillende verschijnselen in crypto zoals het altseason, nieuwe indicatoren en het traden, zowel spot als leverage.
De cursusonderdelen kunnen zowel achter elkaar als afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. Dit gebeurt online via het programma Google Meet.….LEES MEER

Cryptory Course

Cursus
50
 • Basiscursus 1
 • Basiscursus 2
 • Gevorderde cursus 1
 • Gevorderde cursus 2

Wat je zult leren: Wat is technische analyse en hoe deze zelf toe te passen

Het signaleren van trends en hoe deze te gebruiken om succesvol te handelen 
Wat de psychologische valkuilen zijn van traden en hoe deze te voorkomen
De principes van de TTM handels methode
Technische handels strategie die u zelf direct kunt toepassen
Hoe u omgaat met volatiliteit, timeframes, prijslevels aan de hand van praktische voorbeelden….LEES MEER

De Beleggers Academy

Cursus
199
00
 • 4 hoofdstukken
 • 12 lesvideo's
 • +30 lessen

Belgie is weer een nieuwe cryptocurrency technische analyse cursus rijker! Deze basiscursus technische analyse van Pieter neemt je mee langs alle belangrijke onderwerpen in het doen van technische analyse. Bij aanschaf van deze cursus krijg je een 1 – op – 1 gesprek met Pieter om te weten of deze cursus geschikt is voor jou. Wekelijkse Bitcoin updates. Documenten over trading psychologie, emoties en candlesticks. Een 3 uur durende TA cursus via YouTube. En toegang tot de speciale telegramgroep met andere cursusleden…LEES MEER

Keep it Simple

Cursus
499
 • Accumulatie & Distributie
 • Levels
 • Targets
 • Patronen & Trendlijnen
 • Marktstructuur
 • Timeframes
 • Tools

Leerprogramma Daytraden & scalpen: 3 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om succesvol te leren daytraden & scalpen. The Next Level van het traden in een zelf ontwikkeld APA trading systeem.

Inhoud & Modules:

 • Prijsactie
 • Backtest
 • Scalpen
 • Trial & error
 • Mindset

Extra: Orderdagboek

Doopie Cash 

Cursus
349
 • Prijsactie
 • Backtesten
 • Trial & Error

De STASHER beginnerscursus bestaat uit 6 videohoofdstukken van elk 30 – 45 minuten per hoofdstuk. In de cursus wordt het volgende uitgelegd:

 • Hoofdstuk 1: Waarom ik in crypto geloof en wat crypto precies inhoudt
 • Hoofdstuk 2: Wat de belangrijkste begrippen in crypto zijn die je naar mijn mening moet kennen
 • Hoofdstuk 3: Hoe je geld kan verdienen met crypto en hoe het verdienmodel eruitziet.
 • Hoofdstuk 4: Wat een succesvolle trader/investor onderscheidt van een niet succesvolle trader/investor
 • Hoofdstuk 5: Hoe je koopt en verkoopt en via welke sites je dat doet
 • Hoofdstuk 6: Hoe je een grafiek leest en hoe je conclusies kunt trekken over de prijs

De STASHER

Cursus
175
 • 6 hoofdstukken
 • Verschillende video's
 • 30-45 minuten per hoofdstuk

In de nieuwe complete crypto cursus van de Cryptocommunity vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken.

 • Theorie begrijpbaar uitgelegd 
 • Praktische begeleiding inbegrepen 
 • Methode & strategie bepaal 
 • Quick start om direct van start te gaan

Crypto Community

Cursus
397
 • Theorie begrijpbaar uitgelegd
 • Praktische begeleiding inbegrepen
 • Methode & strategie bepaald
 • Quick start om direct van start te gaan

Leer de meest efficiënte, veiligste en vertrouwelijkste manier om je leven te veranderen dankzij Traden! Wat ga je leren: Altijd al afgevraagd hoe professionals hun geld verdienen op de cryptomarkt, dan zal je hier een duidelijk antwoord krijgen. Leer als beginner je eigen winstgevende handelsstrategie te gaan bouwen dankzij duidelijke, persoonlijke en professionele begeleiding door Jeffrey. ​Alles wat je moet weten om te starten met Traden op de Crypto markt. Iedereen die begint op de crypto markt begint ooit als een beginner. Daarom is het zo belangrijk om gelijk op een juiste manier te leren Traden en daarbij de tips & tools te leren van een expert. In deze masterclass deelt Jeffrey zijn waardevolle lessen die hij geleerd heeft op weg naar succes.

Cryptoclub Academy

Cursus
249.95
 • handelsstrategie
 • tips & tools
 • risico analyse
 • winstgevende strategie
 • Evaluatie Formulier

Vindt jij het moeilijk om zelf de stap te zetten om te beginnen aan een cursus?
Dan is de Online Trading Cursus de ideale manier om als nog uw kennis op te doen en uw ervaring uit te breiden met de stok achter de deur om elke week opnieuw aan te sluiten in het digitale klas lokaal!

Leer alles over

– Trading voorbereidingen
– Hoe lees ik een grafiek?
– Riskmanagement & Trading Psychologie
– Welke Technische indicatoren & oscillatoren er zijn, en hoe je deze toepast
– Het creëren van JOUW eigen tradingstijl
– Elliott Wave
– Specifieke vragen? Die behandel ik ook!

Cryptocurrency Trading  School

Cursus
199.95
179
95
 • Trading voorbereidingen
 • Grafieken lezen
 • Technische Indicatoren
Korting

Beleggen en handelen in Bitcoins is een zeer aantrekkelijke manier om aan vermogensopbouw te doen. Maar… hoe haal je er het maximale uit? Hoe beleg je veilig en hoe moet je handelen op de diverse crypto-beurzen?

Met deze cursus leer je, aan de hand van ruim 12 uur aan video-materiaal, hoe alles in zijn werk gaat. Je ziet hoe je veilig kunt handelen, je leert hoe je handelsgrafieken kunt lezen, wat ‘candles’, ‘support’ en ‘resistance’ betekenen en nog veel meer. Ook deel ik mijn handeltechniek met je!…..LEES MEER

Cryptocoiners

Cursus
97
 • 12 uur videomateriaal
 • Vermogensopbouw
 • 2 live sessies inbegrepen

Wil je actief deelnemen in de cryptomarkt en starten met traden? Dat kan zijn door te leren daytraden of langere termijn investeren. Met onze cursus traden kun je ook zonder enige kennis tot een echte professional gemaakt worden. Wij leren je grafieken te kunnen analyseren en geven je tools om de markt beter te kunnen begrijpen. Aan de hand van deze cursus kun je technische analyses maken. Deze kennis kun je vervolgens toepassen bij het daytraden en/of bij instap momenten voor langere termijn investeringen. Meer dan 90% van de mensen verliezen hun geld, omdat zij zonder deze kennis op gevoel investeren. Met deze kennis kun jij bij de overige 10% horen.

DKCrypto

Cursus
225
 • Grafieken lezen
 • Patronen lezen
 • Risk management
 • Trade plaatsen
 • Indicatoren

Meer artikelen over Traden

technische-analyse-cursus

Crypto technische analyse cursus – België

Belgie is weer een nieuwe cryptocurrency technische analyse cursus rijker! Deze basiscursus technische analyse van Pieter neemt je mee langs alle belangrijke onderwerpen in het doen van technische analyse en...

Read More
Bitcoinhelper Academy

De beste cryptocurrency cursussen en leerprogramma’s van 2021

Misschien wel de beste investering in Bitcoin en cryptocurrency als je nieuw bent is de investering in kennis. We zien het nog te vaak dat beginners instappen zonder enig idee...

Read More
Cryptory-course

Nieuwe Cryptocurrency Cursus – Cryptory Course

Sinds Maart 2020 ben ik, Mark Timmerman van Cryptory Course, actief in de cryptowereld. Dagelijks hou ik mij bezig met het analyseren van de cryptomarkt en alles wat daar bij...

Read More
Cryptocoiners Trading logo

Beleggen en traden met Bitcoin door Cryptocoiners

Beleggen en traden met Bitcoin. Roelf Sluman ook wel bekend van Crypto Youtube is daarnaast ook marketing- en ict-consultant, auteur en softwareontwikkelaar. Hier heeft hij ook een aantal boeken over...

Read More
Bitcoin kopen bij Bitvavo
Populaire Brokers
Laatste Nieuws