Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Cryptocurrency exchanges koppelen met Altrady

Er zijn om dit moment tal van cryptocurrency exchanges waarop je kunt handelen. Zeker voor de actieve trader is het dan ook erg vervelend daar je op ieder platform steeds dient in te loggen alvorens je een trade kunt maken. Daar heeft Altrady een goede oplossing voor bedacht. Want aan Altrady kunnen meerdere exchanges gekoppeld worden, zodat je maar een keer hoeft in te loggen en alles in een platform bij elkaar hebt. Dit koppelen gaat erg eenvoudig door middel van een API-Key. Een zogenaamde sleutel die toegang geeft aan Altrady om bijvoorbeeld trades te doen om Binance. 

De volgende exchanges kunnen gekoppeld worden met Altrady: 

 • Binance
 • Bittrex
 • HitBTC
 • Huobi
 • KuCoin
 • Coinbase
 • Kraken
 • Poloniex
 • OKEx
 • BitMEX

Eén overzichtelijk Dashboard

Wanneer je op meerdere exchanges actief bent, werk je ook steeds met verschillende lay-outs. Daar je via Altrady alles aan elkaar kunt koppelen, kun je ook werken met één integraal dashboard die je helemaal naar je eigen wens kunt inrichten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die beveiligingen  waar je iedere keer doorheen moet daar je op de verschillende exchanges wilt inloggen. 

 

Met Altrady hoeft dus nooit meer kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste informatie op de verschillende dashboards en/of het afronden van de 2FA’s. In de afbeelding hieronder zie je enkele voorbeelden van de verschillende dashbaords die je kunt instellen. Uiteraard kun je iedere sectie ook weer verslepen en/of verwijderen. 

Altrady-dashboard-extra
Altrady-dashboard-vertical
Altrady-dashboard-advanced
Altrady-dashboard-basic

Real time Alerts

Alert-altrady

Een van de pluspunten van Altrady is zeker dat je real-time-alerts kunt zetten. Wil je bijvoorbeeld een waarschuwing ontvangen wanneer Bitcoin en/of een altcoin naar keuze onder een bepaald level zakt? Dat kan! Ook kun je via verschillende wegen deze berichten ontvangen. Denk aan desktop berichten, mobiele notificaties, telegram en/of email. 

 

Overige functionaliteiten Altrady

Overige functionaliteiten die het traden van cryptocurrencies via dit platform vergemakkelijken zijn: 

 • Scaled Laddering (meerdere opdrachten tegelijk plaatsen).
 • Quick Scan (Bij prijsactie direct een bericht krijgen).
 • Journaling (aantekeningen maken).
 • Portfolio Manager (al je trades in de gaten houden).
 • Trading Analytics (Analyseer de effectiviteit van je trades).

Uiteraard worden bovenstaande functionaliteiten verder toegelicht op de website van Altrady

Een account aanmaken bij Altrady

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vele uitgebreide functionaliteiten van Altrady, dan kun je via Bitcoinhelper nu Altrady ‘GRATIS’ 14 dagen uitproberen.  

Aanmelden voor Altrady:

 • Ga naar de website van Altrady.
 • Klik op de blauwe button ‘Try for free’.
 • Vul je e-mailadres in.
 • Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
 • Klik op ‘Sign Up’ en vul je ‘Confirmation code’ in die krijg via mail. 

Na deze proefperiode van 14 dagen zijn de kosten als volgt: 

Wanneer je ervoor kiest om een jaarabonnement af te sluiten krijg je bij Altrady 30% korting op de maandelijkse kosten. Een flinke korting dus. Vind je dit te lang kun je ook voor 20% korting gaan voor een halfjaarlijks abonnement, of 10% korting voor een kwartaalabonnement. 

 

Daarnaast kun je kiezen voor drie verschillende abonnementsvormen: 

 1. Signals Only
 2. Trading
 3. Advanced

Het ‘Advanced-pakket’ is het meest uitgebreide pakket, maar wel de duurste van de drie. Zie ook de afbeelding hieronder voor de specificaties per optie en de bijbehorende prijzen:

Base Scanner

Waarom wij het Advaced abonnement zo ontzettend interessant vinden is omdat je daar de Base scanner bijkrijgt. Een scanner die voor jou persoonlijk de markt afscant opzoek naar interessante buying opportunities.  De ‘base scanner’ geeft aan de hand van de Quick Fingers Luc strategie live aan wanneer je het beste kunt instappen in een munt.

 

Het geheim van deze strategie is dat er vanuit wordt gegaan dat een koers ‘vaak’ weer terugkeert naar zijn base (naar de support). Stel voor een munt breekt door zijn support. Oftewel een goed moment om vanaf hier, zeg vanaf 5-10%, te starten met het aankopen. Omdat je ervan uitgaat dat de prijs in veel gevallen weer terugkeert naar deze support kun je dus op dergelijke wijze leuke winsten behalen. Ook kun je in het Dashboard van Altrady nog veel meer informatie halen zoals bijvoorbeeld in hoeveel van de gevallen een munt is teruggekeerd naar zijn base. Zie ook onderstaande afbeeldingen. 

base-scanner-altrady
Crypto Focus over de Base scanner

Een uitgebreide toelichting op deze base Scanner van Altrady vind je in onderstaande video. Hierin wordt door Crypto Focus zeer helder uitgelicht wat je nu precies kunt met deze scanner en hoe je op basis van deze signalen kunt gaan handelen. 

Onze mening over Altrady

Wij van Bitcoinhelper zijn erg onder de indruk van dit zeer uitgebreide alles in één platform. Het koppelen van verschillende exchanges is een zeer handig hulpmiddel en scheelt enorm veel tijd. Ook kun je dit platform op zowel desktop als mobiele telefoon gebruiken, waardoor je altijd je eigen trades goed in de gaten kunt houden. 

Altrady-base-scanner

Tel daarbij op de zeer handige Base scanner die het mogelijk maakt real-live signalen te ontvangen van munten die hun support hebben gebroken.  En je hebt voor een zeer toegankelijke prijs een totaaloplossing voor het traden van je cryptocurrencies. 

 

Wel zijn wij van mening dat je al wat wat ervaring dient te hebben met het traden van cryptocurrency alvorens je de overstap maakt naar dit platform. Heb je nog geen tot weinig ervaring neem dan ook eens een kijkje in de Bitcoinhelper Academy. Hier nemen wij je stap voor stap mee in de wereld van het traden met cryptocurrencies. 

Populaire Brokers

More To Explore