Bitcoin & Cryptocurrency Gastblogs

Wil je ook Gastblogger worden voor Bitcoinhelper en schrijven over Blockchain, Bitcoin en/of Cryptocurrency? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet staat jouw cryptogastblog binnenkort wel bij ons op de website. De spelregels voor het plaatsen van jouw blog op onze website zijn: 

 1. Je blogpost mag niet eerder zijn gepubliceerd.
 2. Je blogpost zal ook niet later ergens anders worden gepubliceerd. 
 3. Het aantal woorden van je blog ligt tussen de 400 en 800.
 4. Iedere blogger zorgt ook zelf voor promotie van het artikel. 
 5. Meegeleverde afbeelden zijn rechtenvrij. 
 6. Nieuw als Gastblogger bij Bitcoinhelper dan ontvangen wij graag een kort introductie voor je eigen pagina op Btcoinhelper. 
 7. Eventuele copyright claims worden verhaald op de schrijver. 

De gastbloggers die al een eigen pagina bij ons hebben en al vaker over Blockchain, Bitcoin en/of cryptocurrency hebben geschreven zijn o.a. Blockspace, NUBitcoin en Kennis van Crypto. Zie ook onderstaande lijst van partners. 

Onze Blog Partners

BlockSpace is een nieuwe premium Nederlandse blockchain en crypto nieuws website. Wij focussen ons op het leveren van de meest belangrijke crypto, web3 en finance content. Onze team van industrie experts zijn gespecialiseerd in het analyseren van fundamentele en on-chain data. Daarom heeft BlockSpace unieke inzichten die blockchain gedreven zijn.  

nubitcoin

NUBitcoin is het Bitcoin & Cryptocurrency Nieuwsplatform voor Nederland en België. Hier vind je namelijk de meeste crypto nieuwsschrijver en websites overzichtelijk bij elkaar. Kortom niet meer verschillende nieuwspagina’s afzoeken naar het meest belangrijke nieuws, maar alles gewoon lekker binnen handbereik en beschikbaar op een pagina. 

kennisvancrypto-blogpost

Kennis van Crypto is er speciaal voor beginners. Met een focus op het vinden van altcoin gems en projecten die daadwerkelijk een meerwaarde hebben met een goed fundament. Ook vindt je veel basis info over crypto en blockchain in algemene zin. Simpele uitleg, tips, training en e-learning om te starten met crypto! Zie ons als een crypto startpagina voor allerlei kennis.

techwarn

Kennis van Crypto is er speciaal voor beginners. Met een focus op het vinden van altcoin gems en projecten die daadwerkelijk een meerwaarde hebben met een goed fundament. Ook vindt je veel basis info over crypto en blockchain in algemene zin. Simpele uitleg, tips, training en e-learning om te starten met crypto! Zie ons als een crypto startpagina voor allerlei kennis.

Gulden-notulen

Op 3 oktober 2022 verandert de naam van Gulden naar Munt. Heb je nu 1000 Gulden, dan heb je straks 1000 Munt. Je hoeft daarvoor alleen de Munt applicatie te installeren. De Munt applicatie is op 3 oktober beschikbaar op Munt.org en is gewoon zoals altijd over de oude installatie (van Gulden) heen te installeren

tradenkunjeleren-website

Mijn naam is William, ik ben sinds 2014 een gepassioneerde trader en ben begonnen als forex trader en eigenaar van de website tradenkunjeleren. Inmiddels heb ik dit uitgebreid en mag ik mezelf ook crypto trader noemen. In het begin van mijn trading ervaringen liep ik vaak tegen hetzelfde probleem aan wat veel beginnende traders meemaken. 

Recente Blogs

luna-crash

De crash en nasleep van Luna

Wat een heftige twee weken hebben we achter de rug in de crypto wereld. Het zal dan ook niemand ontgaan zijn wat er met Terra

Cryptocurrency-gastblog

Gastblogger Bitcoinhelper | William

William is een van onze vaste Gastblogger op Bitcoinhelper. Hij schrijft voornamelijk over het traden met Bitcoin en/of cryptocurrency. Wil jij nu ook Gastblogger worden

Bitcoinhelper Persbericht

Wil je het iets professioneler aanpakken, dan is een persbericht allicht iets voor jou. Voor slechts 250 euro publiceren wij je persbericht bij ons op de website. De pagina’s waar het bericht vervolgens te vinden zal zijn, zijn o.a. onze Homepage, Nieuwspagina en Press Release pagina. Mocht je daarnaast nog specifieke wensen hebben, kunt je dit ook altijd even aangeven. Wij zullen er alles aan doen om je bericht de aandacht en zorg te geven die het verdiend. 

Algemene Voorwaarden

 1. Houd de titel van uw persbericht onder de 75 tekens;
 2. Zorg ervoor dat u in de inleiding in twee a drie zinnen beschrijft waar uw persbericht over gaat;
 3. Beperk het aantal links in uw persbericht om ervoor te zorgen dat uw persbericht in overeenstemming is met de Google-richtlijnen. Een goede vuistregel is één link per 200 woorden; 
 4. Voeg een headerafbeelding toe aan uw persbericht. Het moet 1920 x 1080 pixels groot zijn met beperkte tekst;
 5. Houd er rekening mee dat het Persbericht dat u aan ons verstuurd klaar is voor Publicatie. We zullen geen correcties aanbrengen in gepubliceerde persberichten, maar niet als de wijziging het gevolg is van een fout door ons gemaakt. 

Ook een Persbericht plaatsen via onze website, check hier al onze advertentie mogelijkheden. Deel uw persbericht met het groeiende Nederlandse en Belgische publiek van Bitcoinhelper.

crypte-bundels-finst

Crypto Bundels nu ook beschikbaar in Nederland – Finst

Sinds vandaag is het mogelijk om ook in Nederland Crypto Bundels aan te schaffen. Zo kondigde Finst een van de nieuwste cryptocurrency brokers vandaag aan in een persbericht. Crypto Bundels zijn te vergelijken met ETF’s, een enorme populaire investeringsmogelijkheid bij particuliere beleggers. Nieuwsgierig naar Finst en/of deze crypto bundels in dit artikel vind je alle antwoorden.