ADVERTENTIE

Crypto-Chris-Signals

Crypto Chris Signal provider

ADVERTENTIE

Opzoek naar een betrouwbare Bitcoin en Cryptocurrency Signal Provider? Dan is de VIP van Crypto Chris zeker iets voor jou! Naast dagelijkse signals, ontvang je bij dit platform ook nog eens verschillende updates en wordt er stilgestaan bij de theorie. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje in het GRATIS Telegram kanaal van Crypto Chris om te ontdekken of dit ook iets voor jou is. Weten welke cryptocurrency signal providers er nog meer zijn? Natuurlijk hebben we van Bitcoinhelper ook voor dit onderwerp weer een mooi overzicht gemaakt. Direct naar het crypto signal overzicht

Table of Contents

Crypto Chris Signal Provider

In de beschrijving van het Gratis Telegram kanaal van Crypto Chris lezen we het volgende: 

Hi, my name is Chris. I am a Crypto technical analyst that has been running this group for over 2 years. For all enquiries, please message @cryptochriss – This is my only username Beware of scammers!

Op moment van beschrijven heeft het kanaal 5.863 leden en is Chris zeer actief. Er worden veel analyses gedeeld en zelfs zo af en toe Gratis Signals. Zie ook de onderstaande afbeeldingen. 

Crypto-Chris-technical-analysis
Crypto-Chris-technical-analysis-1

Crypto Chris VIP kanalen

Een abonnement afsluiten is zeer eenvoudig. Wanneer geïnteresseerd bent kun je namelijk contact opnemen met Chris, die doorgaans snel reageert op berichten. Als eerste krijg je een algemeen document over de kosten en de inhoud van de VIP: 

Hello, and thank you for your interest in the Crypto Chris VIP group. VIP Benefits include 👇

 • Access to two VIP channels 🚀
 • Daily market analysis🚀🚀
 • Weekly VIP Videos – Trade setups & educational material🚀🚀🚀( This is something not many Telegram channels offer )
 • On-chain data analysis🚀🚀🚀🚀
 • *VIP trades only channel 🚀🚀🚀🚀🚀
 • All my current active trades to follow and profit 

The group’s focus is to help you be better Cryptocurrency traders and  give you the most value than other Telegram can provide. If you are a serious trader and want to expand your knowledge in Cryptocurrency trading. Then this group is for you. None of the material shared is financial advice 

Membership deals below 👇

 • One Month subscription £47
 • 3 Months subscription £110🚀
 • 6 months membership  £180🚀🚀
 • Yearly membership £300🚀🚀🚀
 • Payment can be made via Crypto or PayPal!!

If you have any questions, please don’t hesitate to contact me

Twee VIP Channels

Zoals hierboven beschreven krijg je bij de aanschaf van een VIP-abonnement de beschikking over twee kanalen. 

 1. Crypto Chris – VIP Trades and Setup:The only place to find all my active trades and setups! In dit kanaal verschijnen de daadwerkelijk Signals. Deze zijn doorgaans opgebouwd met een kleine beschrijving van de situatie. Een entry target. Take profits en uiteraard een Stop-Loss. 
 2. Crypto Chris – VIP:This channel covers market analysis, educational material, and my long term Cryptocurrency holds. In dit extra kanaal vind je de markt-updates en educatie.  
Crypto-Chris-VIP

Sneak-Peak

Natuurlijk zoals je van ons gewend bent hebben we een kijkje mogen nemen in de verschillende kanalen van Chris en mogen we jullie een kleine Sneakpeek laten zien. 

Conclusie

Na alles bekeken te hebben en enkele weken de Signals van Chris gevolgd te hebben zijn we van mening dat dit een zeer goed en betrouwbaar platform is. De plus t.o.v. de concurrentie is dat er naast Signals ook veel extra’s geboden wordt. Denk hierbij aan de verschillende marktupdates en de educatie.

Betalen is door de verschillende betaalmethodes ook erg gemakkelijk. Als het gaat om prijs is Crypto Chris niet duur, maar zeker ook niet goedkoop. Wat we missen is een wat grotere korting bij een langer abonnement. Maar goed de prijs-kwaliteit is zelfs zonder deze korting prima. 

Kortom een prima platform daar je geïnteresseerd bent in Crypto Signals! 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE