Cryptocurrency Discord kanalen de voordelen

cryptocurrency discordia

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

De wereld van cryptocurrency is een intrigerende plek maar kan ook overweldigend zijn. Als je de beslissing heeft genomen om in crypto te handelen kan het nuttig zijn om deel uit te maken van een gemeenschap een groep. Afhankelijk van waar je woont, ben je misschien niet altijd omringd door gelijkgestemde die tot laat in de nacht over Bitcoin en DeFi kunnen praten. Oftewel dit is het moment waarop het allicht tijd is je aan te sluiten bij een cryptocurrency discore groep. 

cryptocurrency discordia

Table of Contents

Chat-app Discord voor Crypto

Je hebt waarschijnlijk al eens gehoord van de chat-app Discord. Veel nieuwssites en blogs maken bijvoorbeeld gebruik van dit platform om met hun doelgroep te kunnen interacteren. Als het gaat om cryptocurrency Discord, werken deze op een vergelijkbare wijze. Het maakt niet uit of je nieuw bent in crypto of dat je het al een tijdje doet, je zult merken dat deze kanalen een uitstekende plek zijn om je leerproces te bevorderen.

Veel newbie-handelaren kunnen zelfs besluiten om te investeren op basis van de informatie die ze vinden in een bepaalde cryptocurrency Discord-groep. Pas echter op voor het blindelings opvolgen van adviezen en/of signalen over het kopen of verkopen van een bepaalde cryptocurrency! Doe altijd je eigen onderzoek. 

Bij welke groep aansluiten?

De vraag is natuurlijk bij welke groep moet je je nu aansluiten? Dat hangt in eerste instantie af van je persoonlijke interesses en ervaring. Als je bijvoorbeeld alleen iets over Bitcoin wilt weten, heeft het geen zin om deel te nemen aan een chat die de hele dag over XRP gaat. Bovendien zijn sommige cryptocurrency Discord-groepen extreem specifiek. Sommige richten zich alleen op welke bedrijven airdrops uitdelen, terwijl andere updates geven over losse altcoinprojecten.

Als we kijken naar de meest populaire Nederlandse en Belgische Cryptocurrency Discord kanalen komen we in de top drie zeker het kanaal van Doopie Cash tegen. Zie ook onderstaande afbeelding. Voor alle overige kanalen bekijk ons discord overzicht.

Cryptocurrency discordia

Andere soorten cryptocurrency-discussiegroepen

Discord is een geweldig platform daar je je wilt verdiepen in cryptocurrency. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer platformen. Platformen zoals Telegram hebben ook bewezen buitengewoon nuttige te zijn in de crypto wereld. Net als Discord biedt Telegram je de kans om je aan te melden bij een grote gemeenschap van gelijkgestemde. Bekijk voor de meest populaire crypto telegram ons overzicht hier. 

Zoals met alles in het leven, onthoud dat je vaak krijgt waarvoor je betaalt. Dus als je niets betaalt en je op zoek bent naar serieus of specifiek advies, kun je natuurlijk ook een abonnementsservice overwegen. Sites zoals de Bitcoinconsultant bieden bijvoorbeeld een gratis cryptocurrency Discord-groep naast een betaalde cursus. Bekijk onze cursuspagina voor meer informatie. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen