Bitcoin en Cryptocurrency Brokers – Exchanges

ADVERTENTIE

Er zijn verschillende manieren om je eerste Bitcoin aan te schaffen. De meest voor de hand liggende zijn natuurlijk een Broker en/of Exchange. Uiteraard beiden met hun eigen voor- en nadelen. Als starter raden we je aan om bij  een Nederlandse Cryptocurrency Broker je allereerste Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies aan te schaffen! Wel zo gemakkelijk en veilig. Op deze pagina maken we gebruik van affiliate links. We krijgen dus een kleine vergoeding daar u een betaalde cursus afneemt bij een van de onderstaande aanbieders. 

BCM-logo-2023

BCM (Bitcoinmeester) Review en uitleg 2023

De cryptocurrency broker Bitcoinmeester heeft onlangs aangekondigd haar naam te wijzigen naar BCM. Met deze naamswijziging lanceren ze ook direct een volledig nieuwe website en

Bitcoin en Cryptocurrency Brokers

Bitvavo is de grootste broker/exchange van Nederland. Dit naar aller waarschijnlijkheid vanwege het feit ze echt de allergoedkoopste zijn. Daar de kosten bij Bitvavo per transactie zich bevinden tussen de 0,10% en 0,25% per transactie. Ligt dit bij de overige brokers rond de 1% tot 2% per transactie. Een leuke toevoeging is dat het bedrijf zich heeft gevestigd in het hartje van Amsterdam. 

Broker Review

Finst is een in Amsterdam gevestigde cryptocurrency exchange onder leiding van een team van beleggingsprofessionals die eerder hebben meegebouwd aan een van de grootste retail-belegginsplatforms in Europa. Finst biedt enkele van de laagste transactiekosten in Europa voor een breed scala aan cryptocurrencies via een unieke en zeer veilige platform.

Broker Review

Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

Broker Review

ADVERTENTIE

BCM (Bitcoinmeester) is een Broker waar een grote verscheidenheid aan Cryptocurrencies gekocht kan worden. Dit grote aanbod en het kunnen ontvangen van rente daar je je cryptocurrencies uitleent, maakt dat dit platform een gedeugde concurrent is van Bitvavo en prima in de Nederlandse top kan meedraaien. 

Broker Review

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Wat volgens de makers van dit platform zelf in zo’n 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Wat ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Broker Review

Bitdenex is een uitwisselings- en handelsplatform waar u uw cryptocurrency zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en nog veel meer hoogwaardige cryptocurrencies kunt verhandelen. Koop en verkoop overal: als handelaar en belegger op Bitdenex heb je overal ter wereld toegang tot je account met een internetverbinding. Koop en verkoop van over de hele wereld. We hebben u gedekt: koop en verkoop met verantwoordelijkheid. Koop en verkoop niet met hefboomwerking als u nieuw op de markt bent. Met Bitdenex kun je klein beginnen en je cryptoportfolio laten groeien.

Broker Review

Knaken maakt het voor iedereen mogelijk om zeer simpel te investeren in de cryptocurrency markt. Iedereen die weet hoe een iDEAL-betaling werkt, kan met Knaken aan de slag en heeft binnen een paar minuten zijn eigen crypto in zijn wallet. Na een order worden direct inloggegevens aangemaakt voor ons paneel waar een duidelijk overzicht te vinden is van de investeringen en behaalde resultaten.

Broker Review

Anycoin Direct is een Europese cryptocurrency broker gevestigd in Nederland. Het pluspunt van deze broker is toch wel de service die ze verlenen, wat naar aller waarschijnlijkheid ook er voor heeft gezorgd dat ze zich met trots een van de grootste Cryptocurrency Brokers van Europa mogen noemen. Let wel op het feit dat ze geen wallet service aanbieden, met andere woorden je dient zelf zorg te dragen voor een plek om je aangekochte munten op te slaan. 

Broker Review

Bitcoin en Cryptocurrency Exchanges

Binance Exchange

Binance is op dit moment de grootste en waarschijnlijk bekendste Cryptocurrency Exchange ter wereld. Het platform is opgericht in 2017 door Changpeng Zhao. Je vind er een verscheidenheid aan trading pairs en er is vaak veel volume aanwezig. De optie om te switchen tussen twee tradingschermen, een beginner en een expert, is naar onze mening een zeer fijne optie. Dit omdat het het platform ook goed toegankelijk maakt voor beginnende traders. 

Broker Review

MEXC Global Exchange

MEXC Global, opgericht in 2018, staat bekend als de exchange voor hoogwaardige kwaliteit met een megatransactie-matchingtechnologie. Het team bestaat louter uit mensen uit de financiële wereld en blockchaintechnologie. 

Op dit moment is MEXC Global al in zeventig landen actief en bedient ze zo’n zes miljoen gebruikers. De servers bevinden zich in verschillende continenten, wat zorgt voor zo goed mogelijke gegevensintegriteit en veiligheid.

Broker Review

Bybit Exchange

ByBit is de nieuwe generatie cryptocurrency exchange. Het is een zeer gebruiksvriendelijk en robuust platform en is gevestigd in Singapore. In tegenstelling tot de meeste Cryptocurrency exchanges, richt ByBit zich voornamelijk op leverage trading. Hierdoor kunnen handelaren zowel korte als langetermijnpositie innemen.  

Broker Review

Crypto.com

Crypto.com is een platform dat is opgericht in 2016. Crypto.com ondersteunt de handel van meer dan tachtig cryptocurrencies met een missie om de globale overgang naar cryptocurrency te versnellen. Dit doen ze door verschillende diensten aan te bieden, waaronder een exchange platform, app, wallet, staking en crypto betaalkaarten. Hiermee kun je je cryptocurrencies verkopen, kopen, uitgeven, verdienen, opslaan, contant geld lenen en zelfs je rekeningen betalen.

Broker Review

YouHodler Exchange

Een relatief nieuwe speler op de Nederlandse cryptocurrency markt is YouHodler. Dit van origine Zwitserse bedrijf is voornamelijk gericht op crypto leningen, maar is daarnaast ook gewoon een exchange waar je je digitale valuta kunt verhandelen. Bovendien biedt Youhodler ook toepassingen voor Staking en is het platform makkelijk vanaf je mobiele telefoon te bedienen door de app. Kortom vind je er de meeste toepassingen zoals je deze ook zou tegenkomen bij de bekendere brokers en exchanges zoals Bitvavo, Binance en bijvoorbeeld ByBit

Broker Review

Bitmex Exchange

Bitmex is momenteel het meest liquide Margin trading platform ter wereld waar je zelfs tot 100x marge kunt toevoegen aan je trade. Note: Dit brengt aan de andere kant wel direct een verhoogd risico met zich mee. Met andere woorden de reden waarom we dit platform afraden voor de beginnende trader. Het nadeel van Bitmex naar onze mening is dat er vaak een overload optreed op drukke momenten. Hierdoor kan het zijn dat er geen trades/orders mee geplaatst kunnen worden, dan wel order niet doorgevoerd zijn.   

Broker Review

Bittrex Exchange

Bittrex werd opgericht  in 2014 door CEO en co-founder Bill Shihara. De beurs is gevestigd in Seattle, Verenigde Staten en is snel uitgegroeid tot een van de grootste en vertrouwdste cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. Hoewel er wat minder cryptocurrencies gekocht kunnen worden door Amerikanen, heeft het nog steeds een zeer grote portefeuille. 

Broker Review

Kraken Exchange

Kraken kan ook goed meedraaien met de allergrootste handelsbeurzen binnen de cryptosector. Niet alleen omdat ze er al vroeg bij waren, 2011 om precies te zijn, maar ook omdat ze een goede ontwikkeling door de jaren heen hebben doorgemaakt. Vooral op het gebied van dienstverlening en gebruiksgemak zijn mooie stappen gezet. Omdat Kraken over de meest liquide BTC/EUR markt beschikt kun je er zeer voordelig Bitcoins kopen.

Broker Review

KuCoin Exchange

KuCoin wil het voor de investeerder zo gemakkelijk mogelijk maken om in crypto te investeren. Met dit in het achterhoofd heeft het team van KuCoin haar platform dan ook vormgegeven en is het in razend tempo verder ontwikkeld. Van 2017 tot nu zijn er enorme stappen gezet op gebruiksgemak en service. 

Broker Review

Coinbase broker

Als we het hebben over Coinbase, spreken we meestal over de populairste cryptocurrency exchange/broker ter wereld. Het beschikt over een zeer groot handelsvolume, hoewel het aantal te verhandelen cryptocurrencies bewust beperkt is. Brian Armsrong, de CEO van het bedrijf, zorgde ervoor dat Coinbase op de kaart kwam. Inmiddels zijn er ook twee versies. De gewone Coinbase en Coinbase pro. Simpel gezegd, Coinbase is de Broker en Coinbase pro de Exchange. 

Broker Review

Huobi Exchange

Huobi is één van de grotere cryptocurrency exchanges ter wereld. Dit platform is gevestigd in Singapore en is in 2013 opgericht door Leon Li. Dit met de missie “Empowering financial services and liberating global wealth”. Daarnaast ligt het zwaartepunt ook echt bij gebruiksgemak en zet Huobi haar gebruikers echt op de eerste plaats. 

Broker Review

Bittrex Exchange

Bittrex werd opgericht  in 2014 en opgericht door CEO en co-founder Bill Shihara. De beurs is gevestigd in Seattle, Verenigde Staten en is dan ook  snel uitgegroeid tot een van de grootste en vertrouwdste cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. Hoewel er wat minder cryptocurrencies gekocht kunnen worden door Amerikanen, heeft het nog steeds een zeer grote portefeuille. 

Broker Review

Bingbon Exchange

Bingbon is een handelsplatform dat is opgericht in 2018 in Singapore. Het platform wordt dan ook vooral veel gebruikt in Azië en heeft, omdat het zo snel groeit, ondertussen ook de oversteek gemaakt naar de Europese markt. Op het Bingbon-platform kunnen gebruikers net zoals bij andere cryptocurrency exchanges handelen in cryptocurrencies. Het voordeel van Bingbon is dat er naast spot-trading ook bijvoorbeeld contracten, indices en forex wordt aangeboden. Maar de echte blikvanger is toch wel de mogelijkheid voor Copy-Trading.

Broker Review

OKEX Exchange

OKEx is opgericht in 2017 en bevind zich in Malta. Dé plek voor cryptocurrency platformen en bedrijven vanwege hun vriendelijke reguleringsbeleid. OKEx heeft een uitgebreid team van financiële adviseurs, handelsdeskundigen en IT-professionals met CEO Jay Hao aan het hoofd samengesteld. Naast dat  de meeste cryptocurrencies op dit platform te vinden zijn, bieden ze ook nog een breed scala aan extra diensten en services. Denk aan Savings, Mining en Staking.

Broker Review

De ultieme oplossing om in crypto’s te handelen

Alles wat u nodig hebt om nu in crypto’s te beleggen in een holistisch crypto-aanbod: handelsplatform, staking en meer. Vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Ontdek waarom miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen ervoor kiezen om te handelen op eToro. eToro is al ruim 10 jaar een vertrouwde leider binnen de fintech-sector. Uw kapitaal wordt beschermd door geavanceerde veiligheidsprotocols. 

Broker Review

ADVERTENTIE

Cryptocurrency brokers

bitvavo-blauw-logo

Bitvavo review en handleiding | Bitcoin kopen

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en...

Read More

Blox de crypto app review en handleiding 2023

De Crypto app Blox! Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven...

Read More
Btc direct logo youtube

BTC Direct Review en Handleiding | Bitcoin Kopen

Cryptocurrency Broker Review & Handleiding | Bitcoinhelper BTC Direct Review. BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform. In dit artikel geven wij ons oordeel, schrijven we een review...

Read More
coinmerce_logo

Coinmerce Review 2022 | Krijg Gratis Bitcoin

Coinmerce Review aangepast 16 november 2022. Coinmerce kan naar onze mening zeker meedraaien in de Nederlandse top van cryptocurrency Brokers. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven wok...

Read More

ADVERTENTIE

Populaire Exchanges
Laatste Nieuws