Cryptocurrency Brokers en Exchanges 2021

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Betrouwbare Cryptocurrency Brokers

5/5

Bitvavo Broker

Bitvavo is de grootste broker/exchange van Nederland. Dit naar aller waarschijnlijkheid vanwege het feit ze echt de allergoedkoopste zijn. Daar de kosten bij Bitvavo per transactie zich bevinden tussen de 0,10% en 0,25% per transactie. Ligt dit bij de overige brokers rond de 1% tot 2% per transactie. Een leuke toevoeging is dat het bedrijf zich heeft gevestigd in het hartje van Amsterdam. 

4.6/5

Bitcoinmeester broker

Bitcoin Meester is een Broker waar een grote verscheidenheid aan Cryptocurrencies gekocht kan worden. Dit grote aanbod en het kunnen ontvangen van rente daar je jouw cryptocurrencies uitleent, maakt dat dit platform een gedeugde concurrent is van Bitvavo en prima in de Nederlandse top kan meedraaien. 

4.5/5

Coinmerce Broker

Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

3.1/5

LiteBit Broker

Alweer een Nederlandse cryptocurrency Broker, dit maal gevestigd in Rotterdam al sinds het jaar 2013. Omdat ze al wat jaartjes meedraaien zijn ze ook zeer bekend in de landen om ons heen, denk aan België en Duitsland. Als we de klantverwachtingen erop naslaan, zien we dat de overall ervaring een 8+ is. 

4.6/5

BLOX Broker 

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in zo’n 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

4.2/5

Satos Broker

Het mooie aan Satos is dat dit platform er op het oog zeer eenvoudig en ‘simpel’ uitziet. Allicht komt dit dat dit platform ook uit een hobby geboren is. Uiteraard op moment van schrijven uitgegroeid tot een volwaardig cryptocurrency platform, die nu meedraait in de nederlandse top 10. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en heeft als doel: het gebruik van cryptocurrencies zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor heel Europa. 

4.2/5

Coinbase broker

Als we het hebben over Coinbase, spreken we meestal oer de meest populaire cryptocurrency exchange/broker ter wereld. Het beschikt over een zeer groot handelsvolume, hoewel het aantal te verhandelen cryptocurrencies bewust beperkt is. Brian Armsrong, de CEO van het bedrijf, zorgde ervoor dat Coinbase op de kaart kwam. Inmiddels zijn er ook twee versies. de gewone Coinbase en Coinbase pro. Simpel gezegd, Coinbase is de Broker en Coinbase pro de Exchange. 

4.6/5

BTCDirect Broker

BTCDirect is ook al geruim tijd actief in de space, sinds 2013. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft als core business het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Het is voor iedereen die crypto wilt aankopen een prima Broker en het leuke vinden wij zelf dat ze zeer actief zijn op Youtube en veel nieuwsartikelen schrijven. Kortom een aanrader!

3.5/5

Anycoin direct broker 

Anycoin Direct is een Europese cryptocurrency broker gevestigd in Nederland. Het pluspunt van deze broker is toch wel de service die ze verlenen, hetgeen naar aller waarschijnlijkheid ook er mede voor heeft gezorgd dat ze zich met trots een van de grooste Cryptocurrency Brokers van Europa mogen noemen. Let wel op het feit dat ze geen wallet service aanbieden, oftewel je dient zelf zorg te dragen voor een plek om je aangekochte munten op te slaan. 

Betrouwbare Cryptocurrency Exchanges

5/5

Binance Exchange

Binance is op dit moment de grootste en waarschijnlijk meest bekende Cryptocurrency Exchange ter wereld. Het platform is opgericht in 2017 door Changpeng Zhao. Je vind er een verscheidenheid aan trading pairs en er is veelal veel volume aanwezig. De optie om te switchen tussen twee tradingschermen, een beginner en een expert, is naar onze mening een zeer fijne optie. Dit omdat het het platform ook goed toegankelijk maakt voor beginende traders. 

4.4/5

Bybit Exchange

ByBit is de nieuwe generatie cryptocurrency exchange. Het is een zeer gebruiksvriendelijk en robuust platform en is gevestigd in Singapore. In tegenstelling tot de meeste Cryptocurrency-exchanges, richt ByBit zich voornamelijk op leveraged trading. Hierdoor kunnen handelaren zowel korte als lange termijn positie innemen.  

3.7/5

Bitmex Exchange

Bitmex is momenteel het meest liquide Margin trading platform ter wereld waar je zelfs tot 100x marge kunt toevoegen aan je trade. Note: Dit brengt aan de andere kant wel direct een verhoogd risico met zich mee. Oftewel te reden waarom wij dit platform afraden voor de beginnende trader. Het nadeel van Bitmex naar onze mening is dat er vaak een overload optreed op drukke momenten. Hierdoor kan het zijn dat er geen trades/orders mee geplaatst kunnen worden, dan wel order niet doorgevoerd zijn.   

3.5/5

Bittrex Exchange

Bittrex werd opgericht  in 2014 door CEO en co-founder Bill Shihara. De beurs is gevestigd in Seattle, Verenigde Staten en is snel uitgegroeid tot een van de grootste en meest vertrouwde cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. Ondanks het feit dat er wat minder cryptocurrencies gekocht kunnen worden door Amerikanen, heeft het nog steeds een zeer grote portefeuille. 

3.5/5

Kraken Exchange

Kraken kan ook goed meedraaien met de allergrootste handelsbeurzen binnen de cryptosector. Niet alleen omdat ze er al vroeg bij waren, 2011 om precies te zijn, maar ook omdat ze een goede ontwikkeling door de jaren heen hebben doorgemaakt. Vooral op het gebied van dienstverlening en gebruiksgemak zijn mooie stappen gezet. Omdat Kraken over de meest liquide BTC/EUR markt beschikt kun je er zeer voordelig Bitcoins kopen.

3.5/5

OKEX Exchange

OKEx is opgericht in 2017 en bevind zich in Malta. Dé plek voor cryptocurrency platformen en bedrijven vanwege hun vriendelijke reguleringsbeleid. OKEx heeft een uitgebreid team van financiële adviseurs, handelsdeskundigen en IT-professionals met CEO Jay Hao aan het hoofd samengesteld. Naast dat  de meeste cryptocurrencies op dit platform te vinden zijn, bieden ze ook nog een breed scala aan extra diensten en services. Denk aan Savings, Mining en Staking.

3.5/5

KuCoin Exchange

KuCoin wil het voor de investeerder zo gemakkelijk mogelijk maken om in crypto te investeren. Met dit in het achterhoofd heeft het team van KuCoin haar platform dan ook vormgegeven en is het in razend temp doorontwikkeld de laatste jaren. Van 2017 tot nu zijn er enorme stappen gezet op gebruiksgemak en service. 

3.5/5

Huobi Exchange

Huobi is één van de grotere cryptocurrency exchanges ter wereld. Dit platform is gevestigd in Singapore en is in 2013 opgericht door Leon Li. Dit met de missie “Empowering financial services and liberating global wealth”. Daarnaast ligt het zwaarte punt ook echt bij gebruiksgemak en zet Huobi haar gebruikers echt op de eerste plaats. 

3.5/5

Bittrex Exchange

Bittrex werd opgericht  in 2014 en opgericht door CEO en co-founder Bill Shihara. De beurs is gevestigd in Seattle, Verenigde Staten en is dan ook  snel uitgegroeid tot een van de grootste en meest vertrouwde cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. Ondanks het feit dat er wat minder cryptocurrencies gekocht kunnen worden door Amerikanen, heeft het nog steeds een zeer grote portefeuille. 

Cryptocurrency brokers

Bitvavo-Exchange-USP-banner-500x500

Bitvavo review en handleiding | Bitcoin kopen

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en...

Read More
BITCOINMEESTER APP LOGO

Bitcoinmeester review en handleiding 2021 | Bitcoin kopen

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij ons oordeel over deze Nederlandse...

Read More
Blox Crypto app Logo

Blox de crypto app review en handleiding | Bitcoin kopen

Cryptocurrency Broker Review & Handleiding | Bitcoinhelper De Crypto app Blox! Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit...

Read More
Btc direct logo youtube

BTC Direct Review en Handleiding | Bitcoin Kopen

Cryptocurrency Broker Review & Handleiding | Bitcoinhelper BTC Direct Review. BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform. In dit artikel geven wij ons oordeel, schrijven we een review...

Read More

Cryptocurrency Leerprogramma's

Op zoek naar een betrouwbaar Cryptocurrency Leerprogramma?

Cryptocurrency
Social-Media

Er zijn verschillende Crypto Social-Media kanalen!

Cryptocurrency
Brokers

Bekijk alle veilige nationale en internationale Cryptocurrency Brokers

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

Cryptocurrency Handleidingen

Zoek je een geschikte Cryptocurrency Handleiding?

Cryptocurrency Applicaties

Handige en betrouwbare cryptocurrency app voor Android en iOS.

Populaire Brokers

Het laatste Nieuws