CryptoProTrader een leerzame Nederlandse discord community

CryptoProTraderLogo

ADVERTENTIE

Het is de eerste maand van het nieuwe jaar, januari 2023 en ook dit jaar zullen wij weer een hoop (nieuwe) cryptocurency platformen aan je voorstellen. Want zoals je allicht weet stellen wij iedere maand een betrouwbaar, uniek en/of bijzonder cryptocurrency platform aan je voor. 

Deze maand is het de beurt aan een geheel nieuw platform, te weten CryptoPro trader. Een nieuw cryptocurrency tradingsplatform op discord. In dit artikel lees je alle ins- en out en natuurlijk hoe je aan te melden bij CryptoProTrader. Meer cryptocurrency Discord platformen bekijken, bekijk dan hier het volledige  cryptocurrency Discord-overzicht. 

Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op de website van CryptoProTrader. Deze is voor nu nog under construction, maar heeft al wel een mooie landingspagina met een link naar een gave Positie Calculator, the must have voor risk management!

Table of Contents

Mede traders en investeerders

CryptoProTraders is opgericht door Tim die al geruime tijd zeer actief is bij verschillende internationale cryrptocurrency discord platformen en Co-owner Maurice, technisch ontwikkelaar van het platform. Het was mede dankzij de Nederlandse community dat Tim heeft besloten om ook een eigen Nederlandse discord server op de zetten. Hij schrijft hier zelf het volgende over op te website van CryptoProTraders: 

Door de jaren heen heb ik een grote community opgebouwd met mede traders en investeerders. Samen met deze community zijn we nog beter in staat de markt te lezen en te begrijpen.

Het mooie aan een dergelijke discord server is dat leden ook mekaar kunnen helpen om nog betere beslissingen te maken in het tradersvak, aldus Tim. De Discord community is voor iedereen bereikbaar en alle hulp is beschikbaar. Zoals wij van Bitcoinhelper vaak benadrukken, investeer eerst in kennis en pas daarna in Bitcoin. Oftewel is CryptoProTraders een perfecte plek om jouw cryptoreis te starten. 

Wat is er allemaal te vinden bij CryptoProTrader?

In deze Discord groep ligt de focus vooral op technische analyse van Bitcoin en de verschillende altcoins, maar word je daarnaast ook voorzien van het laatste nieuws en updates. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen en is de eigenaar Tim zeer actief aanwezig. 

CryptoProTrader-discord-3
CryptoProTrvader-discord-2

Zoals hierboven afgebeeld zie je dat er verschillende kanalen beschikbaar zijn. Zo is CryptoProTrader onderverdeeld in verschillende categorieën: Support – Welkom – Informatie – Algemeen – VIP Community – BOT commando. En onder deze categorieën hangen weer verschillende kanalen. Leuk om je even voor te stellen als nieuw lid van dit platform in het kanaal: stel-jezelf-voor. 

In het algemene kanaal is ook een leuke aanbieding te vinden. 

Lieve mede Traders & Leden, @everyone Wat een geweldig nieuws, 100 leden en jullie zijn allemaal VIP member de rest van 2023! Nu is het tijd voor next level, het verder uitbouwen van deze leuke & leerzame community met elkaar en met nieuwe leden. Dit wil ik gaan doen door het volgende aanbod te maken: De 1e 50 leden die CryptoProTrader joinen krijgen LifeTime toegang tot alle kanalen voor €25,— per maand ( normaal €59,— p/mnd ) 

CryptoProTrader VIP

Een betaalde dienst van CryptoProTrader is de VIP groep. Als VIP member heb je toegang tot alle discord kanalen met veelal exclusieve content. Hierin vind je uitgebreide analyses en onder het toeziend oog van Tim en andere traders word er hulp geboden bij het maken van jouw eigen analyse. Daarnaast zijn er diverse threats beschikbaar met uitleg over Prijsacties, Technische Analyses, Trends, lange termijn coins en nog veel meer.

CryptoProTrader-discord-VIP

1-op-1 Coaching

Tot slot biedt CryptoProTrader ook een uitgebreide 1-op-1 coaching aan. Bij deze 1-op-1 sessie van ongeveer 60 minuten zul je via  Zoom, WhatsApp of ander platform 1-op-1 contact hebben met de ervaren traders van CryptoProTrader.

Herken je 1 of meer van deze punten?
-Je bent net begonnen met traden, maar je komt er nog niet helemaal uit?
-Je wil patronen begrijpen, fib levels bepalen, s&d zones herkennen en technische analyses maken?
-Bybit/Bitget of andere exchange platformen vind je lastig en is nieuw voor je?
-Je wil meer uitleg over het gebruik van Trading View uitleg en hoe te beginnen met een Technische Analyse?
-Je wil ook graag leren future traden en leren hoe dit op een platform werkt?
-Je kan al wel traden, maar je maakt nog niet de gewenste winst en zou dit graag willen verbeteren?
-Je weet niet of je jouw technische analyses goed maakt of zou hier graag een professional naar willen laten kijken?
-Je wilt graag leren scalpen maar je hebt geen idee hoe?

Dan is dit absoluut een kans en vervolgstap voor jou. Neem contact met mij op in ons Discord kanaal en bespreek met mij de mogelijkheden, aldus Tim.

Meer cryptocurrency Discord

CryptoProTraderLogo

CryptoProTrader een leerzame Nederlandse discord community

Het is de eerste maand van het nieuwe jaar, januari 2023 en ook dit jaar zullen wij weer een hoop (nieuwe) cryptocurency platformen aan je voorstellen. Want zoals je allicht...

Read More
cryptocurrency discordia

De grootste crypto Discord communities van Nederland 2023

Het jaar 2022 zit er weer op en wij maken ons als crypto communitie weer op voor het volgende jaar. Kortom we gaan het in 2023 nog meer over Bitcoin,...

Read More

Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws in Discord kanaal

Ben jij de eigenaar van een Bitcoin en/of Cryptocurrency Discord Server en wil je graag een Nieuwskanaal toevoegen? Of ben je gewoon opzoek naar het laatste Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws...

Read More
corne-marchand-discord

Cryptonite Premium Discord Community

Ben je klaar voor het volgende level? Ben je klaar om de enorme kansen in de huidige cryptomarkt te gaan benutten? Het Cryptonite Premium lidmaatschap is dan absoluut een logische vervolgstap...

Read More

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Advertentie

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie

ADVERTENTIE