Daan Crypto Traders komt met eigen Crypto Discord kanaal

Daan crypto

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Op de Twitter account van Daan Crypto lazen we van de week de aankondiging dat hij met zijn eigen Cryptocurrency Discord kanaal is gekomen. Welkom bij Daan’s Crypto Community! Dit kanaal is gemaakt voor mensen met een vergelijkbare interesse in Crypto en voor mensen om van elkaar te leren. 

Je eigen Chart Setups delen

Het doel is om elkaar te helpen en een leuke groep mensen bij elkaar te krijgen terwijl we onze setups delen en verbeteren. Oftewel geeft Daan aan dat je je eigen gemaakt Charts kunt delen en samen met de community er naar kunt kijken. 

• Voor algemene Crypto Talk-post in: # crypto-talk
• Voel je vrij om je ideeën voor technische analyse te posten in de kanalen: # ta-alts # ta-bitcoin
• Voor ideeën voor fundamentele analyse / spreekpost in: # fundamental-talk
• Als u nieuw bent bij technische analyse en hulp nodig hebt, ga dan naar: # ta-help
• Om over iets anders te chatten, ga naar: # random-chatting

GEEN signaalgroep

Dit is GEEN signaalgroep, dus ga niet rond om mensen om het exacte doel te vragen en stop de verliezen alleen om het te kopiëren. Het idee is om van andere mensen te leren en te proberen te verbeteren als traders / analisten.

Praat alsjeblieft alleen Engels, zodat iedereen weet wat je zegt. Als we dan een min moeten aangegeven van het kanaal van Daan, is dat er engels gesproken moet worden. Nu is het wel zo dat de meeste content in de crypto community in het Engels is en dat de meesten dus wel uit de weg kunnen in het engels. 

Naar Daan Crypto Discord

Overzicht Nederlandse Discord kanalen

Maar niet getreurd er zijn nog veel meer Cryptocurrency Discord kanalen waar wel Nederlands gesproken wordt. Denk bijvoorbeeld aan het kanaal van Doopie Cash. Meer weten over de verschillende Cryptocurrency Discord kanalen, bekijk dan eens ons overzicht op onze Cryptocurrency Discord pagina. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen