ADVERTENTIE

Trust wallet

Een passief inkomen verdienen met Cryptocurrencies?

ADVERTENTIE

Geld verdienen in en met Cryptocurrencies kan vandaag de dag op verschillende manieren. Daar je in het begin alleen geld kon verdienen door te speculeren op koersstijgingen en koersdalingen zijn er op dit moment verschillende manieren om geld te kunnen verdienen met Cryptocurrencies.

Table of Contents

Verdien passief inkomen in crypto door te lenen

Als je meer een crypto-HODL’er bent en niet van plan bent je tokens in de nabije toekomst te verkopen, bieden crypto-lending services een manier om passief inkomen te verdienen. Er zijn veel verschillende bedrijven die dit aanbieden. Een voorbeeld hiervan is Binance Landing. De cryptoccurrencies worden dan uitgeleend aan anderen. Je kunt dit proces op verschillende manieren vormgeven. Denk aan eens per maand geld storten op je lening rekening, houd er wel rekening mee dat je je cryptocurrencies wel enige tijd moet laten staan om in aanmerking te komen voor een vergoeding. 

Cryptocurrency Mining

De oudste vorm van passief inkomen verdienen met cryptovaluta is ‘mining’, een proces waarbij een blockchain-netwerk je tokens geeft voor je bijdrage aan het voltooien van het rekenwerk dat nodig is om transacties op dat netwerk te bevestigen.

Simpel gezegd, je onderhoudt een computerapparaat (meestal een mining-rig genoemd), sluit het aan op een blockchain-netwerk en laat je apparaat doen wat het moet doen (cryptografische / wiskundige problemen oplossen). Wanneer deze wiskundige puzzle is opgelost krijg je je vergoeding gestort. 

Passief inkomen door Staking

Er zijn veel crypto-tokens waarmee u uw crypto-bezit kunt vergroten door uw tokens te HODLen in een crypto wallet of platform dat staking ondersteunt. Het is vergelijkbaar met Mining, behalve dat je in plaats van een computer te bezitten met al zijn apparatuur, onderhoud en elektriciteitskosten, je gewoon een bepaalde hoeveelheid cryptovaluta hoeft te hebben om geld te verdienen.

Trust Wallet  ondersteunt staking voor ten minste acht cryptocurrencies. Dit betekent dat door het vasthouden van een cryptocurrency je geld kunt verdienen. Oftewel naar onze mening de beste en snelste manier om een passief inkomen te vergaren! 

Masternodes onderhouden: een andere manier voor passief crypto-inkomen

Masternodes onderhouden is in feite crypto-staking, maar dan met een grote hoeveelheid: je hebt een aanzienlijk volume aan crypto, groot genoeg om de leiding te nemen over wat bekend staat als een masternode. Wanneer je een masternode bewaart, onderhoudt je een volledig knooppunt dat een kopie van realtime blockchain-records bewaart. Je moet deze masternode verbonden houden met andere masternodes. Hierdoor zal de crypto die je in dit knooppunt hebt, daar moeten blijven.

Als beloning voor de bijdrage aan het blockchain-ecosysteem krijgen masternode-houders grotere beloningen. Dit compenseert de masternode-eigenaren voor de moeite die het kost om de grote hoeveelheid crypto vast te houden en het knooppunt verbonden te houden.

Wil jij nu ook een passief inkomen verdienen met je eigen cryptocurrencies, start dan eens met Staking.  Dit kan door de Trust-Wallet te downloaden en direct te starten met Staking. 

ADVERTENTIE

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE