Bitcoin(helper) Academy

De Bitcoinhelper Academy is speciaal opgericht voor iedereen die nieuw is in Crypto!

De Stap die alle Crypto Curssen overslaan

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld! In tegenstelling tot alle andere cursussen beginnen wij echt bij het begin, oftewel niet direct Bitcoin kopen en investeren in allerlei cryptocurrency. Investeren in kennis is waar wij beginnen! 

In ons Beginner Stappenplan helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nog nieuwe omgeving! Leggen wij je uit waar de meest betrouwbare informatie te vinden en hoe alles werkt. Oftewel na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden over Bitcoin, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je veilig jouw eerste Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. 

Maar uiteraard kun je als gevorderde crypto enthousiast en misschien wel al startende crypto traders ook bij ons aan de slag. Want in ons gevorderde stappenplan nemen wij je mee in de wereld van het Traden. Van het doen van Technische analyse en zoeken naar support en resistance, naar het gebruik van verschillende technische hulpmiddelen. Denk aan Signal-provides en interessante bots.

Stappenplan

Bitcoinhelper-beginner

Beginner Stappenplan

Ben je nieuw in Crypto? Een vliegende start begint hier! 

gevorderde Stappenplan

Ben je klaar voor het maken van jouw eerste Bitcoin en Crypto Traden? 

Bitcoinhelper-beginner

Expert Stappenplan

Investeren en Traden als een Pro? Klik hier voor alle technische hulpmiddelen

Leerprogramma's

Bitcoincursussen Logo

Cursus overzicht

Bekijk hier het Gratis en Betaalde Cursus overzicht 

Handleidingen

De meest populaire cryptocurrency Handleidingen vind je hier

Reviews

Alle Crypto reviews lees je als eerste op Bitcoinhelper