Bitcoin(helper) Academy

De Bitcoinhelper Academy is speciaal opgericht voor iedereen die nieuw is in Crypto!

De Stap die alle andere Crypto-cursussen overslaan

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Bitcoin & Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld! In tegenstelling tot alle andere cursussen beginnen wij echt bij het begin, oftewel niet direct Bitcoin kopen en uitleggen hoe dat moet. Nee, investeren in kennis is waar wij beginnen! 

Beginner Stappenplan

Ben je nieuw in Crypto? Een vliegende start begint hier! 

gevorderde Stappenplan

Ben je klaar voor het maken van jouw eerste Bitcoin en Crypto Traden? 

Expert Stappenplan

Investeren en Traden als een Pro? Klik hier voor alle technische hulpmiddelen

In ons Beginner Stappenplan helpen wij je navigeren in deze voor jouw waarschijnlijk nieuwe omgeving! Leggen wij je uit waar de meest betrouwbare informatie te vinden en hoe alles werkt. Oftewel na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden over Bitcoin, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en leggen wij het verschil uit tussen bijvoorbeeld een exchange en Broker. 

Maar uiteraard kun je als gevorderde crypto enthousiast en misschien wel als startende crypto trader ook bij ons aan de slag. Want in ons gevorderde stappenplan nemen wij je mee in de wereld van het Traden met Bitcoin en Cryptocurrency. Van het doen van Technische analyse en zoeken naar support en resistance, naar het gebruik van verschillende technische hulpmiddelen. Denk aan Signal-provides en interessante crypto bots.

Het expert stappenplan richt zich echt op de doorgewinterde traders en iedereen die voor de lange termijn bezig is met het investeren in Bitcoin en Cryptocurrency. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het investeren in nieuwe projecten en het dagelijks handelen in cryptocurrency. Benieuwd neem dan direct een kijkje, maar vergeet niet investeer nooit meer dan dat je kunt missen! 

Cursussen, Handleidingen en Reviews

bitcoin-cursus

Cursus overzicht

Bekijk hier het Gratis en Betaalde Cursus overzicht 

Handleidingen

De meest populaire cryptocurrency Handleidingen vind je hier

Reviews

Alle Crypto reviews lees je als eerste op Bitcoinhelper