Starten met Cryptocurrency Stappenplan 5 | Crypto Youtube

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving! Vandaag kijken we naar waar leerzame crypto YouTube video’s te vinden?

In dit artikel gaan wij opzoek naar geschikte en betrouwbare cryptocurrency video’s. Heb je de vorige stappen nog niet bestudeerd, raden wij je aan deze als eerste te lezen. Direct naar de pagina klik hier.

Crypto Youtube

Betrouwbare Cryptocurrency Leerprogramma's

Nu je over een gedegen Bitcoin en Cryptocurrency basiskennis beschikt en weet waar de verschillende handleidingen en leerprogramma’s te vinden, is het tijd om de volgende stap te zetten. Oftewel kun je verdieping aanbrengen in hetgeen je wilt leren. Om je hierbij te helpen zijn er zeer goede en betrouwbare cryptocurrency Youtube video’s beschikbaar op het net. Denk bijvoorbeeld aan alle beginnervideo’s van Doopie Cash.

How to Tutorials door Doopie Cash

Wanneer je naar het kanaal van Doopie Cash gaat en klikt op de Playlist, zie ook bovenstaande afbeelding, kun je uit diverse video’s een keus maken. Start eens met het bekijken van de video’s uit de lijst: 

 • How to Tutorials (37)
 • Cursus: Traden met Bitcoin & Crypto

We hebben al drie leerzame video’s voor je geselecteerd! 

Aanbevolen crypto Youtubers

Maar natuurlijk zijn er zijn er nog veel meer Crypto youtubers actief. Voor de volledige lijst verwijzen wij je door naar onze crypto YouTube pagina, waar je alle interessante nationale en internationale kanalen kunt vinden. Bekijk dan ook de verschillende playlists van deze personen. 

Als kikkerlandje mogen wij absoluut niet klagen voor wat betreft populaire cryptocurrency kanalen. Als we een top 10 zouden moeten maken van de Nederlandse kanalen op basis van het aantal abonnees ziet deze er als volgt uit: 

 1. Madelon Vos 16.4K
 2. Doopie cash 12.8K 
 3. Crypto Michael 12.6K
 4. CryptoCoiners 11.4K
 5. Meester Crypto 4.77K
 6. Bitcoinmagazine 3.55K
 7. Coen Olde Bijvank 3.5K
 8. Growing Capital 2.95K
 9. Cryptotips.EU 1.72K
 10. FomoFlash 1.18

Lees het volledige artikel over de top 10 hier. 

Top drie crypto Youtubers

Madelon Vos een bekend gezicht in de Nederlandse crypto community bespreekt op haar YouTube kanaal het economische nieuws en de technische analyse van Bitcoin. 

DoopieCash de Nederlandse Trots als het gaat om het delen van technische analyses en video’s voor beginners. Bekijk uiteraard iedere week de Weekend stream 

Crypto Michael zowel een Nederlandse als een internationale grootheid bespreek op zijn YouTube kanaal vooral veel technische analyses van verschillende cryptocurrencies!

De Volgende stap

Nu je een zekere basiskennis hebt, weet waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen, leerprogramma’s en Youtube video te vinden, kunnen we naar stap 6. In het volgende artikelen gaan we opzoek naar waar het betrouwbare cryptocurrency nieuws te vinden. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina. 

Inhoudsopgave

Meer
artikelen