ADVERTENTIE

Youtube logo

Starten met Cryptocurrency Stappenplan 5 | Crypto Youtube

ADVERTENTIE

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving! Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Table of Contents

Stap 5: Bekijk zoveel mogelijk de crypto YouTube video's

Nu je over een gedegen Bitcoin en Cryptocurrency basiskennis beschikt en weet waar de verschillende handleidingen en leerprogramma’s te vinden, is het tijd om de volgende stap te zetten. Oftewel kun je verdieping aanbrengen in hetgeen je wilt leren. Om je hierbij te helpen zijn er zeer goede en betrouwbare cryptocurrency Youtube video’s beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan alle beginnervideo’s van Doopie Cash, Madelon Vos, de Bitcoin Consultant en ga zo maar door. 

 • Doel: Alle playlist bekeken van Doopie Cash en CryptoMichael
 • Methodiek: Bekijken video’s en oefenen met de vaardigheden. 
 • Tijd: 3 avonden, lees 1 week.

Doopie Cash How to Tutorials

Wanneer je naar het kanaal van Doopie Cash gaat en klikt op de Playlist, zie ook bovenstaande afbeelding, kun je uit diverse video’s een keus maken. Start eens met het bekijken van de video’s uit de lijst: 

 • How to Tutorials (37)
 • Cursus: Traden met Bitcoin & Crypto

Interessante Bitcoin & Crypto Youtubers

Maar natuurlijk zijn er zijn er nog veel meer Crypto youtubers actief. Voor de volledige lijst verwijzen wij je door naar onze crypto YouTube pagina, waar je alle interessante nationale en internationale kanalen kunt vinden. Bekijk dan ook de verschillende playlists van deze personen. 

Als kikkerlandje mogen wij absoluut niet klagen voor wat betreft populaire cryptocurrency kanalen. Als we een top 10 zouden moeten maken van de Nederlandse kanalen op basis van het aantal abonnees ziet deze er als volgt uit: 

 1. Madelon Vos 16.4K
 2. Doopie cash 12.8K 
 3. Crypto Michael 12.6K
 4. CryptoCoiners 11.4K
 5. Meester Crypto 4.77K
 6. Bitcoinmagazine 3.55K
 7. Coen Olde Bijvank 3.5K
 8. Growing Capital 2.95K
 9. Cryptotips.EU 1.72K
 10. FomoFlash 1.18

Lees het volledige artikel over de top 10 hier. 

De Nederlandse Crypto Youtube top 3

DoopieCash de Nederlandse Trots als het gaat om het delen van technische analyses en video’s voor beginners. Bekijk uiteraard iedere week de Weekend stream 

Madelon Vos een bekend gezicht in de Nederlandse crypto community bespreekt op haar YouTube kanaal het economische nieuws en de technische analyse van Bitcoin. 

Crypto Michael zowel een Nederlandse als een internationale grootheid bespreek op zijn YouTube kanaal vooral veel technische analyses van verschillende cryptocurrencies!

Meer video's en achtergronden

Deze video’s zijn alleen te bekijken als Member

Kennisquiz stap 5

In stap 5 van de Bitcoinhelper Basiscursus hebben we gekeken naar de meest populaire Bitcoin basiskennis aangaande Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency. 

 • Doel: Alle playlist bekeken van Doopie Cash en CryptoMichael
 • Methodiek: Bekijken video’s en oefenen met de vaardigheden. 
 • Tijd: 3 avonden, lees 1 week. 
Als het goed is heb diverse crypto-youtubers voorbij zien komen en een aantal playlists en dus video’s aandachtig bekeken. Oftewel test je kennis en ga bij een voldoende resultaat door naar de volgende stap. Mocht je nog niet slagen raden wij je aan opnieuw te beginnen met lezen van deze stap en daarna de quiz opnieuw te maken. 
0%
0 stemmen, 0 gemiddeld
12

Bitcoin & Cryptocurrency Youtube Quiz

1 / 6

Fomoflash, Bitcoinmagazine en Growingcapital zijn voorbeelden van Nederlandse Bitcoin & Cryptocurrency Youtubers

2 / 6

Is dit de playlist van

 

3 / 6

Is het verstandig om in een keer je volledige balans te investeren in een cryptocurrency?

De meeste patronen op een chart kun je scharen onder het kopje compressie

4 / 6

Je stapt in een trade op basis van een patroon ipv prijsactie!

5 / 6

Een Candlestick is de raadgever voor prijsactie.

6 / 6

Wanneer je jouw Bitcoin portfolio wilt vergroten trade je in

Je score is

De gemiddelde score is 67%

0%

Blijf op de hoogte van het laatste Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Nu je een zekere basiskennis hebt, weet waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen, leerprogramma’s en Youtube video te vinden, kunnen we naar stap 6. In het volgende artikelen gaan we opzoek naar waar het betrouwbare cryptocurrency nieuws te vinden. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE