Cryptocurrency Applicaties voor iOS en Android | Stappenplan 7

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe wereld! Vandaag kijken we naar de meest populaire cryptocurrency applicaties voor iOS en Android. 

Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. 

In dit artikel gaan wij opzoek naar geschikte en betrouwbare cryptocurrency applicaties. Heb je de vorige stappen nog niet bestudeerd, raden wij je dit als eerste te doen. Direct naar de pagina klik hier. 

Cryptocurrency applicaties

Betrouwbare Cryptocurrency Applicaties

Nu je over een gedegen Bitcoin en Cryptocurrency basiskennis beschikt kunnen we de hulpmiddelen gaan aanschaffen. Vandaag de dag zijn er namelijk veel goede en betrouwbare cryptocurrency applicatie beschikbaar die je helpen up-to-date te blijven in de cryptocurrency space. 

Coincap screenshot

Een we een top 10 zouden moeten samenstellen van populaire cryptocurrency applicaties zou deze er als volgt uitzien:

  1. Tradingview (Charting applicatie)
  2. Coinmarketcap (Koersinformatie applicatie)
  3. Cointelegraph (Cryptocurrency nieuws applicatie)
  4. CMA Portfolio Tracker (Cryptocurrency nieuws en achtergronden)
  5. Crypto App (Widgets, Alerts, News and updates)
  6. Trust Crypto Wallet (Online cryptocurrency Wallet)
  7. Exodus Bitcoin Wallet (Online cryptocurrency Wallet)
  8. Binance Exchange (Cryptocurrency Exchange)
  9. Blox de Crypto app (Cryptocurrency Broker)
  10. Bitvavo app (Cryptocurrency Broker)

Op onze applicatiepagina vind je de directe link van bovenstaande applicatie en een goed overzicht van alle andere beschikbare applicaties. 

De Volgende stap

Nu je een goede basiskennis hebt, weet waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen, leerprogramma’s en applicaties te vinden, kunnen we naar stap 8. In het volgende artikelen gaan we opzoek naar goede en betrouwbare cryptocurrency Wallets. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina. 

Inhoudsopgave

Meer
artikelen