Bitcoinmagazine is een Nederlands Bitcoin Nieuwsplatform

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Bitcoin Magazine Benelux, opgericht door Wessel Simons,  is een onafhankelijk nieuwsplatform met actuele berichtgeving over bitcoin. Wessel schrijft op zijn website: 

Wij houden je dagelijks op de hoogte van de gebeurtenissen in de wondere wereld van de financiële revolutie 

Het inzichtelijk maken van de fincanciele revolutie

De missie van Bitcoinmagazine: Het inzichtelijk maken van de fincanciele revolutie voor het grote publiek. Hetgeen ze doen vanuit hun enthousiasme voor technologie, ondernemerschap, vrijheid en onafhankelijkheid. Het platform weet maandelijks zo’n 100.000 Bitcoin enthousiastelingen te bereiken met hetgeen ze doen. 

Naast het dagelijkse nieuws vind je bij Bitcoinmagazine ook dagelijks de Koersanalyse gegeven door verschillende aangesloten personen en bedrijven. Zo verzorg John van Meer dagelijks via YouTube de Bitcoinupdate en wordt hij in het weekend waargenomen door Elroy Heisterkamp. Andere aangesloten technische analisten zijn Mitch Geurtsen, CryptoTargets, CryptoCoinTalk en Clint Cabell.

Onlangs verschenen Artikelen

In dit overzicht vind je de onlangs verschenen artikelen op Bitcoinmagazine. Benieuwd klik dan direct door op het onderstaande artikel om naar de website van deze aanbieder te gaan. 

Bitcoinmagazine Youtube

Natuurlijk is Bitcoinmagazine ook via Youtube te vinden en plaatsen ze dagelijks verschillende video’s over Nieuws, koersupdates en de laatste podcasts. Bekijk de meest recente video’s hieronder

Bitcoinmagazine is ook te vinden op twitter

Via deze weg bedanken wij onze Nieuwspartner Bitcoinmagazine en als je nog geen bezoek hebt gebracht aan hun website klik dan hier! Bekijk natuurlijk ook de overige Cryptocurrency Nieuwsaanbieders, zoals Crypto-Insiders, CryptoBenelux, BTC Nieuws, DutchCryptoNews en Newsbit

Meer Nieuwsaanbieders

Bitcoin Kopen bij Bitvavo
Populaire Brokers
Recente Artikelen