Bitcoinmagazine is een Nederlands Bitcoin Nieuwsplatform

Bitcoinmagazine

ADVERTENTIE

Bitcoin Magazine Benelux, opgericht door Wessel Simons,  is een onafhankelijk nieuwsplatform met actuele berichtgeving over bitcoin. Wessel schrijft op zijn website: 

Wij houden je dagelijks op de hoogte van de gebeurtenissen in de wondere wereld van de financiële revolutie 

Het inzichtelijk maken van de fincanciele revolutie

De missie van Bitcoinmagazine: Het inzichtelijk maken van de financiële revolutie voor het grote publiek. Wat ze doen vanuit hun enthousiasme voor technologie, ondernemerschap, vrijheid en onafhankelijkheid. Het platform weet maandelijks zo’n 100.000 Bitcoin enthousiastelingen te bereiken met wat ze doen. 

Naast het dagelijkse nieuws vind je bij Bitcoinmagazine ook dagelijks de Koersanalyse gegeven door verschillende aangesloten personen en bedrijven. Zo verzorg John van Meer dagelijks via YouTube de Bitcoinupdate en wordt hij in het weekend waargenomen door Elroy Heisterkamp. Andere aangesloten technische analisten zijn Mitch Geurtsen, CryptoTargets, CryptoCoinTalk en Clint Cabell.

Bitcoinmagazine is ook te vinden op twitter

Via deze weg bedanken we onze Nieuwspartner Bitcoinmagazine en als je nog geen bezoek hebt gebracht aan hun website klik dan hier! Bekijk natuurlijk ook de overige Cryptocurrency Nieuwsaanbieders, zoals Crypto-Insiders, CryptoBenelux, BTC Nieuws, DutchCryptoNews en Newsbit

Meer Nieuwsaanbieders

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Premium Partners
Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie