Cryptocurrency Nieuwsplatform Newsbit is een vertrouwd gezicht

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Nieuwsplatform Newsbit is een Cryptocurrency Nieuwsplatform wat is opgericht door twee jonge ondernemers en tevens cryptofanaten. Het doel van hun platform, aldus Hidde Scheper en Leon Markus: 

Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe en doorgewinterde crypto enthousiastelingen. 

Newsbit

Ook Cryptokoersen bijhouden

Maar naast de reguliere Nieuwsartikelen kun je op Newsbit ook het nieuws over je investeringen bijhouden. Je vind er namelijk de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies en geruchten in cryptoland. 

Onlangs verschenen Artikelen

Natuurlijk zijn de nieuwsfeeds van Newsbit ook via de Bitcoinhelper Nieuwsplatformen te vinden. Denk aan ons Nieuwsoverzicht, Cryptocurrency Nieuws Twitterpagina en/of ons Telegram kanaal

Nieuwsplatform Newsbit is ook te vinden op twitter

Via deze weg bedanken wij onze Nieuwspartner Newsbit en als je nog geen bezoek hebt gebracht aan hun website klik dan hier! Bekijk natuurlijk ook de overige Cryptocurrency Nieuwsaanbieders, zoals Bitcoinmagazine, Crypto-Insiders, CryptoBenelux, BTC Nieuws en DutchCryptoNews.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen