Het Cryptocurrency Nieuwsplatform BTC Nieuws

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

BTC Nieuws is een Nederlandse Cryptocurrency actualiteiten website met al het laatste nieuws over blockchain en cryptocurrencies zoals bitcoin, ethereum, ripple, litecoin en bitcoin cash. Zoals we op de website kunnen lezen:

Om het voor de lezer makkelijker te maken is het nieuwsplatform onderverdeeld in verschillende rubrieken. Van koers, wallet en minen tot aan regulering, exchanges en ICO’s. Altijd vanuit het doel om de lezer zo volledig mogelijk te informeren.

BTC-Nieuws

Nieuwsplatform & Broker in een

Naast dat BTC Nieuws een nieuwsplatform is zijn ze natuurlijk ook nog gewoon een Broker. Want zoals je allicht weet bestaat  het bedrijf BTC direct uit meerder onderdelen. Zo zijn ze een broker, maar valt BLOX de cryptocurrency app ook onder dit bedrijf. En daar is onlangs ook de webshop van Cryptomaan aan toegevoegd. 

Onlangs verschenen Artikelen

Natuurlijk zijn de nieuwsfeeds van BTC Nieuws ook via de Bitcoinhelper Nieuwsplatformen te vinden. Denk aan ons Nieuwsoverzicht, Cryptocurrency Nieuws Twitterpagina en/of ons Telegram kanaal

BTC Nieuws is ook te vinden op twitter

Via deze weg bedanken wij onze Nieuwspartner BTC Nieuws en als je nog geen bezoek hebt gebracht aan hun website klik dan hier! Bekijk natuurlijk ook de overige Cryptocurrency Nieuwsaanbieders, zoals Bitcoinmagazine, Crypto-Insiders, CryptoBenelux, DutchCryptoNews en Newsbit

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen