Cryptobenelux het Cryptocurrency Nieuwsplatform

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Het Cryptocurrency Nieuwsplatform Cryptobenelux is opgericht in 2017 en was oorspronkelijk een berichtendienst via Facebook. 

Het ledenaantal groeide al snel explosief. Dit gaf ons extra motivatie om de community uit te breiden.

Aldus Michael en Max, die de oprichters zijn van dit platform.

Facebook werd al snel uitgebreid met een website

Door het enorme succes van de Facebook Community ging Crypobenelux al snel aan de slag om het platform uit te breiden en kwam er een nieuwe website, een Telegramkanaal, een Twitterpagina en zelfs een YouTube kanaal. Momenteel telt de Cryptobenelux community ruim 11.000+ leden in de Facebook groep, 6000+ volgers op Twitter
en 1000+ leden op Telegram. Het doel van Cryptobenelux, zo lezen we op de website, is om van CryptoBenelux de grootste cryptocommunity van Nederland en België te maken!

Onlangs verschenen Artikelen

In dit overzicht vind je de onlangs verschenen artikelen op Cryptobenelux. Benieuwd klik dan direct door op het onderstaande artikel om naar de website van deze aanbieder te gaan. 

Cryptobenelux is ook te vinden op twitter

De grote BNB-whale die bekend staat als "Martian Manhunter", gerangschikt op de 71e plaats volgens WhaleStats, heeft zojuist 18.800.433 DOGE gekocht ter waarde van $1.256.188.

Lees het op de site ⬇️

#DOGE $DOGE #Dogecoin

https://www.cryptobenelux.com/?p=72132

Marktplaatsen als OpenSea zijn ontzettend populair voor het kopen en verkopen van NFT’s. Omdat ze veel gebruikers hebben, kiezen veel artiesten ervoor hun NFT’s op deze marktplaatsen te verkopen.

Lees het hieronder ⬇️

@authic_io #NFT

https://cryptobenelux.com/?p=72104

De laatste twee bear-markten hadden de overeenkomst dat de bodem van Bitcoin kon worden gesignaleerd aan de hand van de Market Value to Realised Value-index (MVRV).

Lees het hieronder ⬇️📈

#BTC $BTC #Bitcoin #Nederland #België

https://www.cryptobenelux.com/2022/07/04/bitcoin-is-gebodemd-volgens-de-mvrv-index-dat-de-vorige-bodems-correct-voorspelde/

Load More

Via deze weg bedanken wij onze Nieuwspartner Cryptobebelux en als je nog geen bezoek hebt gebracht aan hun website klik dan hier! Bekijk natuurlijk ook de overige Cryptocurrency Nieuwsaanbieders, zoals Bitcoinmagazine, Crypto-InsidersBTC Nieuws, DutchCryptoNews en Newsbit

Meer Nieuwsaanbieders

Bitcoin Kopen bij Bitvavo
Populaire Brokers
Recente Artikelen