Cryptocurrency nieuwsproviders een overzicht

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Natuurlijk volgen wij van Bitcoinhelper ook de nationale en internationale Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws providers op de voet. Op deze pagina hebben wij ze voor jou alvast op een rijtje gezet. 

Nationale cryptocurrency nieuwsaanbieders

Crypto-Insiders

Crypto Insiders werd in 2017 opgericht met het doel om de wonderlijke wereld van Bitcoin en Cryptocurrencies voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken. Op de website lezen we:Zo is ons team voornemens om lezers te verrijken, te inspireren en kritisch te laten kijken naar de laatste ontwikkelingen.

Maar niet alleen nieuwslezer worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, ook investeerders en traders kunnen hun hart ophalen bij dit platform. Zij worden dagelijks op te hoogte gehouden van de laatste koersontwikkelingen en worden er diverse tools en kansen aangeboden om de kansen op winst te vergroten.

Bitcoinmagazine

De missie van Bitcoinmagazine: Het inzichtelijk maken van de fincanciele revolutie voor het grote publiek. Hetgeen ze doen vanuit hun enthousiasme voor technologie, ondernemerschap, vrijheid en onafhankelijkheid. Het platform weet maandelijks zo’n 100.000 Bitcoin enthousiastelingen te bereiken met hetgeen ze doen. 

Naast het dagelijkse nieuws vind je bij Bitcoinmagazine ook dagelijks de Koersanalyse gegeven door verschillende aangesloten personen en bedrijven. Zo verzorg John van Meer dagelijks via YouTube de Bitcoinupdate en wordt hij in het weekend waargenomen door Elroy Heisterkamp. Andere aangesloten technische analisten zijn Mitch Geurtsen, CryptoTargets, CryptoCoinTalk en Clint Cabell.

Cryptobenelux

Het Cryptocurrency Nieuwsplatform Cryptobenelux is opgericht in 2017 en was oorspronkelijk een berichtendienst via Facebook. Het ledenaantal groeide al snel explosief. Dit gaf ons extra motivatie om de community uit te breiden.Aldus Michael en Max, die de oprichters zijn van dit platform.

Door het enorme succes van de Facebook Community ging Crypobenelux al snel aan de slag om het platform uit te breiden en kwam er een nieuwe website, een Telegramkanaal, een Twitterpagina en zelfs een YouTube kanaal. Momenteel telt de Cryptobenelux community ruim 11.000+ leden in de Facebook groep, 6000+ volgers op Twitter
en 1000+ leden op Telegram. Het doel van Cryptobenelux, zo lezen we op de website, is om van CryptoBenelux de grootste cryptocommunity van Nederland en België te maken!

BTC-Direct Nieuws

BTC Nieuws is een Nederlandse Cryptocurrency actualiteiten website met al het laatste nieuws over blockchain en cryptocurrencies zoals bitcoin, ethereum, ripple, litecoin en bitcoin cash. Zoals we op de website kunnen lezen:Om het voor de lezer makkelijker te maken is het nieuwsplatform onderverdeeld in verschillende rubrieken. Van koers, walleten minen tot aan regulering, exchanges en ICO’s. Altijd vanuit het doel om de lezer zo volledig mogelijk te informeren.

Naast dat BTC Nieuws een nieuwsplatform is zijn ze natuurlijk ook nog gewoon een Broker. Want zoals je allicht weet bestaat  het bedrijf BTC direct uit meerder onderdelen. Zo zijn ze een broker, maar valt BLOX de cryptocurrency app ook onder dit bedrijf. En daar is onlangs ook de webshop van Cryptomaan aan toegevoegd. 

Newsbit

Nieuwsplatform Newsbit is een Cryptocurrency Nieuwsplatform wat is opgericht door twee jonge ondernemers en tevens cryptofanaten. Het doel van hun platform, aldus Hidde Scheper en Leon Markus: Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe en doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

Maar naast de reguliere Nieuwsartikelen kun je op Newsbit ook het nieuws over je investeringen bijhouden. Je vind er namelijk de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies en geruchten in cryptoland. 

DutchCryptoNews

DutchCryptoNews is het nieuwste Bitcoin en Cryptocurrency nieuwsplatform van 2021. Ondanks het feit je er niet zoveel artikelen vind als bijvoorbeeld op de websites van Bitcoinmagazine en/of Crypto-insiders, is hetgeen ze schrijven en dus publiceren zeker de moeite waar om goed in de gaten te houden.

DutchCryptoNews is een All-in one platform als je gek bent van Bitcoin en Cryrptocurrencies. Want naast een mediawebsite is DutchCryptoNews een leerprplatform, een crypttogids en hebben ze een eigen discussiekanaal op Telegram. Zie ook onderstaande afbeelding. 

Internationale cryptocurrency nieuwsaanbieders

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen