ADVERTENTIE

bybit review

Cryptocurrency Exchange ByBit review en handleiding 2022

ADVERTENTIE

ByBit review! Laten we een keer beginnen met een waarschuwing! Deze cryptocurrency Broker is zeker geen plek voor starters en dus beginners in Crypto. Binnen de wereld van de cryptocurrency zijn er naar onze mening drie stappen die in chronologische volgorde gezet dienen te worden en laat dit dan de laatste stap zijn!

Als we kijken naar de handel in cryptocurrencies begint men doorgaans bij een cryptocurrency Broker, denk aan bijvoorbeeld de Nederlandse cryptocurrency broker Bitvavo. Wanneer men dit onder de knie heeft wordt vervolgens de overstap gemaakt naar een cryptocurrency Exchange, om tot slot te komen tot het handelen met een hefboom. 

En dit handelen met een hefboom kan uitstekend gedaan worden op de cryptocurrency exchange Bybit! Zeker geen plek voor beginners, maar heb je al wat meer ervaring opgedaan dan is dit zeker een mooie stap om te zetten. Op deze exchange zul je dan ook geen tutorials meer tegenkomen hoe bijvoorbeeld Bitcoin te kopen en/of hoe stel ik een stop los in. 

In dit artikel kijken wij naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en natuurlijk aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen op deze exchange, maar heb je nog hulp nodig bij het registreren, klik dan direct door naar de Bybit-Handleiding. Direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

ByBit Review

Bybit Review

ByBit is zoals hierboven al beschreven echt de plek voor ervaren traders en stond lange tijd te boek als het kleine zusje van Bitmex. Alleen is ze deze toch wat oneerbiedige titel, wat ons betreft, zeker ontgroeit. De afgelopen jaar is er namelijk door Bybit hard gewerkt om Bitmex te verslaan, wat geresulteerd heeft in een zeer snel platform en gebruiksvriendelijk platform.

Zoals ze zelfs zeggen het grootste verschil ten opzichte van Bitmex is dat hun netwerk niet overbelast raakt daar de markt zeer volatiel is. Oftewel geen grote verliezen door het overbelast raken van het platform. Iets wat we in het verleden toch vaak gezien hebben bij Bitmex. 

Naast deze snelheid biedt Bybit ook zeer een zeer gebruiksvriendelijk platform met veel functionaliteiten. Het design is strak, mooi en de exchange lekker overzichtelijk. Ook het handelen met een hefboom oplopend tot wel 100x is iets wat veel mensen aanspreekt. Wat ons betreft gaat dit erg ver en kun je dan beter je geld inzetten bij Holland Casino, maar dat terzijde. 

Als we kijken naar de tradingfees, bevind ByBit zich redelijk in het midden. Het is niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste, zie onderstaande afbeelding voor de kosten. 

ByBit fees

De kers op de taart is de beschikbaarheid van de helpdesk en het affiliate programma. De helpdesk is namelijk 24/7 bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Wel is deze chat volledig in het Engels, maar de bereikbaarheid verdiend dus zeker een 10. Het affiliate programma is een mooi extraatje en onderscheid zich in de markt van de zeer hoge commissies die er uitbetaald worden. 

Wil je ook in aanmerking komen voor deze extra hoge commissie en een affiliate partner worden van Bybit, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Registreren kan ook direct via deze link. 

Voor- en Nadelen Bybit

Voordelen ByBit

 • Hoge Kortingen!
 • Nederlands Telegram kanaal;
 • Zeer gebruiksvriendelijk;
 • Lage fees;
 • Snelheid van transacties;
 • Hoog volume;
 • 24/7 Chat functie (Engelstalig).

Nadelen ByBit

 • Voor de ervaren trader;
 • Geen telefonische contact mogelijk;
 • Alleen engels gesproken;
 • Zeer risicovol voor onervaren traders. 

Beveiligingsmaatregelen

Naast de tweefactorauthenticatie via e-mail en sms, slaat het platform een deel van haar munten op in Cold-Wallets. Het verplaatsen van gelden wordt gereguleerd omdat er meerdere handtekeningen nodig zijn ter verificatie. Zodoende zal niemand te veel macht krijgen bij het omgaan met activa die op de beurs zijn opgeslagen. Hetgeen wel wel eens eerder verkeerd hebben zien gaan bij andere exchanges. Kortom naar onze mening zeker een veilig en betrouwbaar platform. 

Direct Registreren
bij ByBit

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij ByBit klik dan hier

Naar de Handleiding van ByBit

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Exchange?

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Test

Rated 5 out of 5
2021-06-22

Test

test

Prima Exchange

Rated 3 out of 5
2021-06-22

Het is een goed functionerende leverace exchange, zeker daar ze de out of order niet vaak meemaken hetgeen je wel vaak bij Bitmex ziet.

Suzanne K

Leuke kortingsactie meer niet

Rated 3 out of 5
2021-06-22

Bybit heeft leuke kortingsacties voor nieuwe leden, maar daarnaast is het gewoon het kleine broertje van Binance 😉 Binance is en blijft qua layout, vormgeving, uitleg en overige functionaliteiten gewoon verreweg de beste Cryptocurrency Exchange ter wereld.

Chris van Dongen

ADVERTENTIE

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE